Rom Mi Note 10 Lite Xiaomi.Eu Stabil V12.1.4.0.RFNMIXM A11

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 205
  • Görüntüleme 23K

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
.

Son düzenleme:

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Bir de xiaomi eu romda safetynet durumu nedir? Netflix çalışıyormu, çalışıyorsa widevine seviyesi nedir? Garanti, vakıfbank gibi banka uygulamaları problem çıkarıyormu?

gurbuz60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
mi 8 se
Konular
11
Ağustos ayına kadar süre var, sadece BL kilit açık kalsın dibine kadar kullanın yasal süreyi....
Hocam merhaba tekrardan ilk önce sizin yöntemle videodaki gibi twrp yenisi kurdum romu indir video da gerekrni yaptım fakat yeni twrp ile rom kurmuyor aynı romu eski twrp ile kurdum sorunsuz kurdu şimdi ise hiç bir yere giriş yapamıyorum bazen giriyor bazen girip çıkıyor ne yapmak lazım

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam merhaba tekrardan ilk önce sizin yöntemle videodaki gibi twrp yenisi kurdum romu indir video da gerekrni yaptım fakat yeni twrp ile rom kurmuyor aynı romu eski twrp ile kurdum sorunsuz kurdu şimdi ise hiç bir yere giriş yapamıyorum bazen giriyor bazen girip çıkıyor ne yapmak lazım

Giriş yapamıyorum dan kastınız nedir? Kurulumdan sonra kapatıp açın,hafif kasmalar harici bir sıkıntı yok...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi eu da bu telefona weekly sürüm düşmüyor mu? Listede göremedim V12 için.

Zerreshop diye bir sitede indirim varmış note 10 lite için. Sipariş verdim, aksilik olmazsa pazartesi gibi aranıza katılırım diye düşünüyorum. Ondan ön araştırma yapıyorum biraz.

Anladığım kadarıyla sadece global versiyon olduğu için eu roma updateler geç düşüyormuş. Aydınlatabilecek biri var mı :) bir de revengeos dışında başka official romlar var mı?

Global/Stock/Fabrika roma ne zaman güncelleme gelirse diğer custom romlara o zaman gelir güncelleme.

Aosp tabanlı olarak sadece revengeos şu an official.....

Son düzenleme:

gurbuz60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
mi 8 se
Konular
11
Giriş yapamıyorum dan kastınız nedir? Kurulumdan sonra kapatıp açın,hafif kasmalar harici bir sıkıntı yok...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Global/Stock/Fabrika roma ne zaman güncelleme gelirse diğer custom romlara o zaman gelir güncelleme.

Aosp tabanlı olarak sadece revengeos şu an official.....
Hocam örneğin galeri fotoğraflara bakıcam giriyor geri çıkıyor ya da temalardan bişey seçerken ya da Google Chrome da birşey indirmek üzeri iken direk choreme kapanıyor

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam örneğin galeri fotoğraflara bakıcam giriyor geri çıkıyor ya da temalardan bişey seçerken ya da Google Chrome da birşey indirmek üzeri iken direk choreme kapanıyor

Yeniden yükleyin romu....

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Eski twrp ile mi yüklemem lazım çünkü yenisi ile romu yüklerken tekrar baştan twrp atıyor

Hellas twrp ve rom kurulum adımlarını uygulayarak her türlü romu rahatlıkla ve sorunsuzca yüklüyorum,sizde niye olmuyor bilmiyorum, rom yükleniyorsa eski-yeni fark etmez işini yapsın yeterli twrp için...

Üst Alt