Hiçbir şey kurmadım hocam, tamamen fabrika ayarları. Bayağı hissediliyor kasma durumu.
bence romda ksımi bir sorun var gibi geri bildirimler o yönde kasmalar ve donmalar var pil konusuda öyle bence hızlı gidiyor gibiİlk şarj süresi % 96-79 arası...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bence romda ksımi bir sorun var gibi geri bildirimler o yönde kasmalar ve donmalar var pil konusuda öyle bence hızlı gidiyor gibi
tabi orası doğru her yeni büyük güncellemelerde ekran süresi kullanımı azalıyor daha yavas açılabiliyor cihazlar ama suan yavaşlık değil kasma sorunu var bir sonraki güncellemede değişeceğini düsünüyorum ( mıuı yazılımının en iyi sürümü mıuı 8 ve mıuı 9 dur )Bu tarz hatların olmaması lazım ama ilk sürüm için ve günlük kullanımı etkilemeyecek düzeyde,zamanla tabi ki oturur ama ASLA ilk miui 11 romu akış,stabil ve ekran süresini vermez....
tabi orası doğru her yeni büyük güncellemelerde ekran süresi kullanımı azalıyor daha yavas açılabiliyor cihazlar ama suan yavaşlık değil kasma sorunu var bir sonraki güncellemede değişeceğini düsünüyorum ( mıuı yazılımının en iyi sürümü mıuı 8 ve mıuı 9 dur )