Bahsettiğiniz romun linki var mı sizde? eu sitesinden sürümü buldum ama zip uzantılı ismi fastboot twrp ile de mi flash ile de kuramadım.Hocam hafif kasma var özellikle güvenlik uygulaması gibi uygulamalarda ben tekrar karar kıldım 11.0.1 gibi rom yok, boşta su gibi şarj içiyor halbuki bütün optimizasyonu forumda yazılan gibi yaptım bir gün yüzde yüz şarj ile kullancam kaç saat ekran alacağım bakayım ayrıca ekrandayken şarj çok iyi gidiyor boşta çok içiyor şarjı
Bahsettiğiniz romun linki var mı sizde? eu sitesinden sürümü buldum ama zip uzantılı ismi fastboot twrp ile de mi flash ile de kuramadım.
Arkadaş direk romun linkini istemiş ona yardımcı olmak için attım yoksa konunun olduğunu biliyorum üstadraptor187, Konusu mevcut
Rom - Mİ Note 10 Lite Custom (Xiaomi.Eu) Fastboot Rom Yükleme ( Video)
Bu işlemi yapmak için BootLoader (BL) kilidinin açık olması gerekir. Bu işlem Fabrika/Stock/Orijinal rom yükleme işlemi DEĞİLDİR. Telefonda ki her şey silinecektir. Yedek almayı unutmayın. Rom Kurulum Adımları 1. Xiaomi USB driverları kurun,kurulum sonrası muhakkak PC'yi yeniden...forum.miuiturkiye.net
Dailymotion'daki videolarda yanlış hatırlamıyorsam çalışıyordu, biraz önce test ettim çalışmadı. Acaba ayarlarda bir yerlerde mi kapalı.pip modu calismiyor bende