Soru Mi Note 10 lite wifi paylaşımı

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Merhaba arkadaşlar, mi note 3 kullanıyorum, arkadaşıma mi note 10 lite aldık, wifi yi çekmeyen bir yere aktarmak ya da wifi paylaşmak için mi note 10 lite ı wifi hotspot kullanarak köprü yapmak istedik ancak wifi yi ve hotspot u aynı anda açamıyoruz. Kullanmış olduğum wifi i başka cihazlar ile paylaşabilmek mi note 3 de aldığımdan beri kullanmış olduğum bir özellik. Bu mi note 10 lite da mevcut değil mi?

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi N 14 Pro+
Konular
6
Bu konuyla alakalı bende Redmi Note 8 için muzdaribim. Forumdaki yorumlardan birinde miui 7' den sonrasında bu özelliğe rastlamadım demiş, demek ki olmuyor ya da donanımsalda olabilir. Şuana kadar derdime derman olacak yuzde yuz cevap bulamadım.

Oyla:

TRMan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sulhi
Cihazım
Mi 10 Lite
Konular
12
redmi note 5 miui 9'da vardı bu özellik. Miui 10'dan sonra gitmişti. Donanımsal değil, yazılımsal. Niye özellik kırparlar bilmiyorum. Mesela mi10 lite modelinde bu özellik (tethering) var görünüyor kimovilde, ama gerçekten var mı bilmiyorum. Kullananlar bilgi verebilir belki.

Bir de bu özellik mobilin yayılmasıyla karıştırılıyor. Mobili yaymada sorun yok. Sorun wifi'den alıp yaymakta.

Oyla:

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi N 14 Pro+
Konular
6
Bende mobil değil, cihazdaki aktif tanımlı wifi'yi başka cihaza vermek istiyorum, telefonum rootlu ve netshare ile denedim ama işime yaramadı, wifi payladı ancak internet yok

Oyla:

NudeMıuı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
haşim öz
Cihazım
redmi 7
Konular
7
Mi 8 se kullanıyorum sorunsuz kullanıyorum kullandığım rom mıuıglobe rom

Oyla:

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi N 14 Pro+
Konular
6
Miui 11 mi android kaç, bunlarla ilgili bilgi verebilir misin? Bu sorunu netshare, pdalif+ gibi uygulamalarla denedim fakat olmadı. Sonra patch wifi na 9 zip dosyasını twrp üzerinden flash yaparak denedim, yabancı forumlarda magisk disk üzerinden wifi repeater isimli dosyayı yüklemesine yapınca çözülür diye bilgi vardı onu da denedim olmadı. En sonunda vpn hotspot uygulamasını kullanarak çözdüm. Uygulamadan repeater aktif edilerek sorun çözülmekte. Telefonumdaki tanımlı olan wifi kullanarak Samsung S8 diye yeni bir ağ oluşturdum ve Laptop üzerinden bağlandım. Bilgi: Telefon rootlu olması gerekiyor. Telefonum (Redmi Note 8 Miui 11.0.6 hindistan rom)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt