Yardım Mi Note 10 Lite (toco) Fastboot Kalıyor PC Görmüyor

cuneyt3801

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
Note 3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Mi 10 Lite (Toco)
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar cihazda unofficial lineageos yüklüydü lineageosun kendi recovery si ile içindeki androidi sildim düzeltmek isterkende recovery de sildim telefon fastbootta takılı kalıyor recovery de gelmiyor pc de görmüyor içindeki recovery siline kadar pc görüyordu. uzaktan bağlanıp sorunu çözebilecek birisini arıyorum ( ücretli de olur ) sadece twrp yüklense onada okeyim.

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Merhaba arkadaşlar cihazda unofficial lineageos yüklüydü lineageosun kendi recovery si ile içindeki androidi sildim düzeltmek isterkende recovery de sildim telefon fastbootta takılı kalıyor recovery de gelmiyor pc de görmüyor içindeki recovery siline kadar pc görüyordu. uzaktan bağlanıp sorunu çözebilecek birisini arıyorum ( ücretli de olur ) sadece twrp yüklense onada okeyim.
Driver problemi olmasın?
USB ye takınca PC den ses geliyor mu?

Oyla:

xxxBabaPiro31xxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
10
H.kadioglu Hocam'a whatsapp üzerinden yazın halledecektir.

Oyla:
Üst Alt