- Adım
- Ekmy
- Cihazım
- Xioami mi note
- Konular
- 8
Diğer konunuzda da uyardığım gibi, bu konuyu da "soru" başlığı etiketi ile düzeltiniz.Merhabalar mi note 10 lite kullanıcısıyim.cihaz 6 aylık.ilk başlarda şarj da sıkıntı yoktu ama şu an %44 de şarja taktım dolma süresi 2 saat diyor.konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba.
Hocam şarj sorunu, bahsettiğiniz sürümlerde mevcut bir sıkıntı. Son gelen android 11 güncellemesi ile o serideki birçok cihaz mahvoldu. (Geç şarj olma, şarj olurken akım verip-kesme, bildirim paneli sorunu vb. birsürü sıkıntı var.) Ama siz kablonun da bozulduğundan eminseniz, elbette garantiye gönderin.(tabi hatanın sizlik olmaması gerekir)Faruk 04 sayın admin sorunu çözdüm galiba.telefonu şarja taktım şarj olmadı,kablosu ile oynadım geldi,gitti.sorun kabloda büyük ihtimal.6 aylık bir kablonun bu kadar çabuk bozulmasi çok saçma.garanti kapsamın da değişim söz konusu olabilir mi.gerekirse servise geçeceğim.
Öncelikle gecmis olsun. Sadece kablonuz bozuksa yenisini almak en iyi çözüm olur. Şayet servis kablo ile telefonu da gonderin derse cizik ve kirikla size dönebilir. Zaten kablo icin de kullanici hatasi diyecekleri kesin gibi bir sey, aklinizda olsun.Faruk 04 sayın admin sorunu çözdüm galiba.telefonu şarja taktım şarj olmadı,kablosu ile oynadım geldi,gitti.sorun kabloda büyük ihtimal.6 aylık bir kablonun bu kadar çabuk bozulmasi çok saçma.garanti kapsamın da değişim söz konusu olabilir mi.gerekirse servise geçeceğim.
Yok hocam, telefonla birlikte isteyeceklerini sanmıyorum, sonuçta birbirinden bağımsız şeyler. Garanti kapsamı içerisinde telefon olduğu gibi şarj cihazı ve kablosu da dahildir. Göndermeden önce servisi arayıp gerekli bilgiyi istemesi iyi olur. Ona göre yönlendirme yaparlar.Öncelikle gecmis olsun. Sadece kablonuz bozuksa yenisini almak en iyi çözüm olur. Şayet servis kablo ile telefonu da gonderin derse cizik ve kirikla size dönebilir. Zaten kablo icin de kullanici hatasi diyecekleri kesin gibi bir sey, aklinizda olsun.
Olabilirİlginçtir ki işten eve geldim şarja taktım.normal mi turbo charger şeklinde hızlıca doldu.kabloyla oynadım sıkıntı çıkarmadı.ilginc şeyler oldu.acaba işyerinde akım ile ilgili bı sıkıntımı olduki.