Sensör sorunu olmasa indiririm :) Bende indirip denemelisin... ckara1989 AOD yok maalesef...
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.183 Puanları 338 10 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #21 anaksinamun' Alıntı: Sensör sorunu olmasa indiririm Genişletmek için tıkla ... Bende indirip denemelisin... ckara1989 AOD yok maalesef...
anaksinamun' Alıntı: Sensör sorunu olmasa indiririm Genişletmek için tıkla ... Bende indirip denemelisin... ckara1989 AOD yok maalesef...
anaksinamun Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ali osman Cihazım Mi 9 t Yaş 41 Konum ankara Katılım 25 Mart 2016 Konular 12 Mesajlar 806 Tepkime puanı 448 Puanları 78 10 Ocak 2021 #22 Stoya bu rom icin hava durumu widgeti varmi apk yuklwmeden kullanabilecegimiz
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.183 Puanları 338 10 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #23 anaksinamun' Alıntı: Stoya bu rom icin hava durumu widgeti varmi apk yuklwmeden kullanabilecegimiz Genişletmek için tıkla ... Bu kısımda var ama aktif ettiğim halde çalışmadı,sanırım apk yüklenecek... Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
anaksinamun' Alıntı: Stoya bu rom icin hava durumu widgeti varmi apk yuklwmeden kullanabilecegimiz Genişletmek için tıkla ... Bu kısımda var ama aktif ettiğim halde çalışmadı,sanırım apk yüklenecek... Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
anaksinamun Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ali osman Cihazım Mi 9 t Yaş 41 Konum ankara Katılım 25 Mart 2016 Konular 12 Mesajlar 806 Tepkime puanı 448 Puanları 78 10 Ocak 2021 #24 Aynen bendede çalışmadi
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.183 Puanları 338 10 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #25 anaksinamun' Alıntı: Aynen bendede çalışmadi Genişletmek için tıkla ... Rom nasıl peki beğendin mi ?
equuleus Sun Wukong. Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emre Can Cihazım Mi 10T Meslek Yazılım Mühendisi Yaş 27 Konum Eskişehir Katılım 29 Haziran 2019 Konular 75 Mesajlar 1.950 Çözümler 1 Tepkime puanı 1.392 Puanları 138 10 Ocak 2021 #26 Stoya' Alıntı: Bu kısımda var ama aktif ettiğim halde çalışmadı,sanırım apk yüklenecek... Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... Magisk hide çalışıyor mu?
Stoya' Alıntı: Bu kısımda var ama aktif ettiğim halde çalışmadı,sanırım apk yüklenecek... Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... Magisk hide çalışıyor mu?
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.183 Puanları 338 10 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 equuleus' Alıntı: Magisk hide çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Banka uygulamaları uyarı vermedi.. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
equuleus' Alıntı: Magisk hide çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Banka uygulamaları uyarı vermedi.. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
anaksinamun Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ali osman Cihazım Mi 9 t Yaş 41 Konum ankara Katılım 25 Mart 2016 Konular 12 Mesajlar 806 Tepkime puanı 448 Puanları 78 10 Ocak 2021 #28 Magiks v21.2-1 dosyasini ekliyorum bu versiyonda calişiyor root Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Ocak 2021 Ayrica bende telefonu yeniden baslatinca launcher devamli kendini sifirliyir onun icinde nova launcher kurdum. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Ocak 2021 Stoya' Alıntı: Banka uygulamaları uyarı vermedi.. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... Sende kurulmamis attigim root dosyasini flash la @ stoya Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Ocak 2021 Stoya' Alıntı: Rom nasıl peki beğendin mi ? Genişletmek için tıkla ... Genel olarak iyi şu an sikintim yok beğendim birde hava durumu widget çalışsaydi iyi olacakti Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Ocak 2021 Bu şekilde olmasi lazim Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Ekli dosyalar Magisk-v21.2-1.zip 5,9 MB · Görüntüleme: 1 Son düzenleme: 10 Ocak 2021
Magiks v21.2-1 dosyasini ekliyorum bu versiyonda calişiyor root Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Ocak 2021 Ayrica bende telefonu yeniden baslatinca launcher devamli kendini sifirliyir onun icinde nova launcher kurdum. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Ocak 2021 Stoya' Alıntı: Banka uygulamaları uyarı vermedi.. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... Sende kurulmamis attigim root dosyasini flash la @ stoya Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Ocak 2021 Stoya' Alıntı: Rom nasıl peki beğendin mi ? Genişletmek için tıkla ... Genel olarak iyi şu an sikintim yok beğendim birde hava durumu widget çalışsaydi iyi olacakti Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 10 Ocak 2021 Bu şekilde olmasi lazim Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
anaksinamun Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ali osman Cihazım Mi 9 t Yaş 41 Konum ankara Katılım 25 Mart 2016 Konular 12 Mesajlar 806 Tepkime puanı 448 Puanları 78 10 Ocak 2021 #29 Weather &/clock widget google playde var cok çeşitli widget seçenekleri var tavsiye ederim Stoya Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Weather &/clock widget google playde var cok çeşitli widget seçenekleri var tavsiye ederim Stoya Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.183 Puanları 338 10 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #30 anaksinamun' Alıntı: Weather &/clock widget google playde var cok çeşitli widget seçenekleri var tavsiye ederim Stoya Genişletmek için tıkla ... Deneyelim,teşekkürler...
anaksinamun' Alıntı: Weather &/clock widget google playde var cok çeşitli widget seçenekleri var tavsiye ederim Stoya Genişletmek için tıkla ... Deneyelim,teşekkürler...