- Adım
- Abdullah
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 6
Bu konu altında pil ve ekran sürelerimizi paylaşalım. Yöneticilerden ricam konuyu sabitlemeleri veya bu konuyu sabit olarak kendileri açmaları.
Paylaşırken;
Kullandığınız Rom'u
Miui Sürümünüz
Wifi/Mobil Veri
ve pil süresini etkileyebilecek diğer ayarlarınızı belirtirseniz daha bilgilendirici olur.
---------------
---------------
İlginç kısım şu ki oyun oynamazsam saatte %10 gidiyor, oyun oynarsam da hemen hemen aynı gidiyor. 12-13 saat ekran süreleri alan varmış ben ilk aldığımda 11 gördüm daha da göremedim.
Paylaşırken;
Kullandığınız Rom'u
Miui Sürümünüz
Wifi/Mobil Veri
ve pil süresini etkileyebilecek diğer ayarlarınızı belirtirseniz daha bilgilendirici olur.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu ilk aldığım zaman (yaklaşık 3 hafta önce, miui sürümünü hatırlamıyorum, full wifi açık, bu süreye 40dk pubg yüksek ayarlar dahil.)---------------
Eu Rom, Miui 11.0.8.0, genellikle wifi, asphalt9 en yüksek grafik + game turbodanda grafikleri arttırdım yarım saat oynadım herhalde---------------
Bir önceki ile aynı senaryo ikisi de bu haftaİlginç kısım şu ki oyun oynamazsam saatte %10 gidiyor, oyun oynarsam da hemen hemen aynı gidiyor. 12-13 saat ekran süreleri alan varmış ben ilk aldığımda 11 gördüm daha da göremedim.