Sohbet Mi Note 10 Lite Pil-Ekran Süreleri

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Bu telefon kesinlikle 5260 mAh bataryaya sahip olamaz. Çünkü 4000 mAh gibi davranıyor batarya

Kardeşim bende anlam veremedim, millet nasıl 11-14 saat ekran süresi aralığı alıyor gerçekten inanılmaz. Kimisi diyorki ilk aldığında veya rom attığında batarya oturur zamanla. Yaw kardeşim 19 temmuzdan beri kullanıyorum ben. Rom değiştirdim 1 haftada oturmazmı .mi11 de 7 saat, mi12 yükledim 6 saat ekran süresi alıyorum. Ekran kapalıyken hiç sorunum yok şarjı mis. ama bi oyun oynayım basit bi oyun hatta isminide veriyim idle mafia, şarjı resmen sömürüyor. uygulama çalıştırıyorum aynı şekilde. mi12 de dahamı berbat oldu ne , günlük şarja takar oldum cihazı. Hatta düşük amper şarj cihazı ile şarj edin demiş birisi, onu da denedim. 10w lık cihaz ile ama yok yine aynı.

ckara1989

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
xiaomi n4
Konular
3
Kardeşim bende anlam veremedim, millet nasıl 11-14 saat ekran süresi aralığı alıyor gerçekten inanılmaz. Kimisi diyorki ilk aldığında veya rom attığında batarya oturur zamanla. Yaw kardeşim 19 temmuzdan beri kullanıyorum ben. Rom değiştirdim 1 haftada oturmazmı .mi11 de 7 saat, mi12 yükledim 6 saat ekran süresi alıyorum. Ekran kapalıyken hiç sorunum yok şarjı mis. ama bi oyun oynayım basit bi oyun hatta isminide veriyim idle mafia, şarjı resmen sömürüyor. uygulama çalıştırıyorum aynı şekilde. mi12 de dahamı berbat oldu ne , günlük şarja takar oldum cihazı. Hatta düşük amper şarj cihazı ile şarj edin demiş birisi, onu da denedim. 10w lık cihaz ile ama yok yine aynı.
Sana kesinlikle katılıyorum kardeşim ben 6 saat alıyorum maksimum , ya bataryalarında da kronik sorun var ya da uygulama optimizasyonu sıfır cihazın. İşlemciden de kaynaklanıyor olabilir. Benim anladığım kadarıyla Snapdragon 730g biraz takoz bir işlemci. 11-14 saat hayal rüyalarında alıyor olabilirler :D

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Sana kesinlikle katılıyorum kardeşim ben 6 saat alıyorum maksimum , ya bataryalarında da kronik sorun var ya da uygulama optimizasyonu sıfır cihazın. İşlemciden de kaynaklanıyor olabilir. Benim anladığım kadarıyla Snapdragon 730g biraz takoz bir işlemci. 11-14 saat hayal rüyalarında alıyor olabilirler :D

Youtube vanced kurdum geçenlerde, onu kurmak için Miui Optimizasyonu o anlık kapatmak gerekiyor kurulum yapmak için. Kurduktan sonra tekrar geri açtım ama , bu ayarı kapatıp tekrar geri açmak aceba romun düzeninimi bozuyor? aklıma o geldi. deneyimli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

ckara1989

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
xiaomi n4
Konular
3
Youtube vanced kurdum geçenlerde, onu kurmak için Miui Optimizasyonu o anlık kapatmak gerekiyor kurulum yapmak için. Kurduktan sonra tekrar geri açtım ama , bu ayarı kapatıp tekrar geri açmak aceba romun düzeninimi bozuyor? aklıma o geldi. deneyimli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
Bunu ben de yaptım eğer bu sorun yaratıyorsa bilen arkadaşlar yorum yapabilirse çok iyi olur cidden.

emre54545454

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
EMRE
Cihazım
mi box s 4k
Konular
3
Ya arka plandaki uygulamalar nerden kapatılıyor biri yardımcı olabilirmi şu konuda

emre54545454

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
EMRE
Cihazım
mi box s 4k
Konular
3
Şaka gibi ya millet 6 7 saat alıyor ben 4 saat 3.kez şarj edişim karanlık mod aktif birde pil tasarrufu aktif kullanıyorum neden böyle keşke 12 ye güncellmeseydim bataryamı oturmadı acaba

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Şaka gibi ya millet 6 7 saat alıyor ben 4 saat 3.kez şarj edişim karanlık mod aktif birde pil tasarrufu aktif kullanıyorum neden böyle keşke 12 ye güncellmeseydim bataryamı oturmadı acaba

Yeni aldıysanız 1 hafta kadar bekleyin bence yada arka planda derin uykuya girmemesini sağlayan bi proğram çalışıyordur o yüzden.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
ekran süresinin ekran görüntüsü atar mısın?

emre54545454

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
EMRE
Cihazım
mi box s 4k
Konular
3
Yeni aldıysanız 1 hafta kadar bekleyin bence yada arka planda derin uykuya girmemesini sağlayan bi proğram çalışıyordur o yüzden.
Yok hocam onu nasıl anlarım pil tasarrufu açık hep elimden geldiğince durmaya zorluyorum uygulamaları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran süresinin ekran görüntüsü atar mısın?
Şuan yüzde 80 şarj hocam tam bitirmeye yaklaşayım atacağım kaç saat aldığımı anlamadım bende yeni diyedir inşAllah

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Yok hocam onu nasıl anlarım pil tasarrufu açık hep elimden geldiğince durmaya zorluyorum uygulamaları

Şuan yüzde 80 şarj hocam tam bitirmeye yaklaşayım atacağım kaç saat aldığımı anlamadım bende yeni diyedir inşAllah
Hocam ekran süresini yüzde 50 60 larda atın. Çünkü uygulama genel olarak belirli bir yerden sonra ekran süresini az gösteriyor.

Güncel ekran sürem.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-10-08-04-02-20-923_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-10-08-04-02-20-923_com.miui.securitycenter.jpg
    244,4 KB · Görüntüleme: 42
Üst Alt