Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi Note 10 Lite MİUİMİX Stabil V12.1.4.0.RFNMIXM A11
Bu ayarları her rom kurulumunda mutlaka yaparım, bu ayarlar harici modül,apk vs kullanmıyorum bu ayarları yaptıktan sonra akıllı telefonlar tuşlu telefon olmaz merak etmeyin :D AOSP Rom kullandığımda da bu ayarları mutlaka yaparım, sizde kullanmadığınız tüm uygulamaların pil kullanımını...
Evet arkadaşlar telefonlarımıza magisk (root) yüklediğimiz/attığımız vakit başta banka uygulamaları olmak üzere başka uygulamalar da Cihazınız "jailbreak/rootlu" vs diyerek uyarı veriyor... Bu uyarıyı almamak için Banka uygulamaları veya root uyarısı veren hangi uygulama olursa,önce Magisk...
hocam iyi günler mi note 10 lite eu rom 12,5,7,0 romu kullanıyorum fakat telefon görüşmesi yapıp bittikten sonra ekran parlaklıgı düşüyor tekrar kilitleyip açmadan düzelmiyor bu romdan önce de 12,1,4 eu rom kullanıyordum aynı sıkıntı onda da vardı bir ayarımı var acaba yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler..