Yardım Mi Note 10 Lite Karşılaştığım Sorunlar

ayazzone45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
TEKNİSYEN
Konular
11
Merhaba, cihazı alalı yaklaşık 1 hafta oldu öncesinde mi 9 se kullanıyordum.
1-Parmak izi okuyucu çalışıyor ancak parmağı koyduğumuzda sanki temassızlık oluyor gibi parmak izini okurken yanan ışık sürekli sönüp yanıyor sabit yandığında da bir problem olmuyor.( Belki yerine alışamadım daha.)

2- YouTube premium kullanıyorum küçük çerçeve içinde izleyip atıyorum galeride gezerken (nerede olduğum fark etmiyor) görüntü ince uzun hale geliyor ancak üzerine bastığımda pop up pencerinde sorun yok görüntü kaymaları mevcut.

3-Chrome'da gezinirken kaydırma işlemi yapacakken ekran donuyor ana ekran tuşuna basıp tekrar Chrome'a girmem gerekiyor.

Saydıklarım gibi ufak tefek hatalar mevcut çoğu yazılımsal. Sorunsuz düzgün optime olmuş stock rom önerisi olan var mı ?

Önemli: Birde telefonu çift sim kullanan var mı ? Araştırdığımda sadece tek simin kullanabiliyor olduğunu gördüm. Çift sim kullanabilen oldu mu ?(4 ay sonunda)

Şimdiden teşekkür ederim.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Tek sim kayıtlı bende çift sim kayıt duymadım. Parmak izindeki durumu bende yaşıyorum halen. Sensör problemi 11.0.2 den sonra yaşamadım. Eu rom tavsiye ediliyor deneyin isterseniz. Bu cihazda da bunları yaşamak benide üzdü ama güzel cihaz zamanla çözülecektir inşallah bu sıkıntılarda.

Oyla:

ayazzone45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
TEKNİSYEN
Konular
11
selam bende 1 haftadır kullanıyorum. parmak izi dedigin gibi tam oturtmak lazım yoksa algılamıyor.
bende yüz tanıma koydum cok daha hızlı ve pratik tavsiye ederim
Evet bende yüz tanıma kullanıyorum daha pratik oluyor. Cevabın ve önerin için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parmak izini ne rom olursa olsun 2 3 defa ekleyin .(aynı parmağınızi )

Eu rom.kullaniyorum. gayet memnunum. Başka rom suanlik yok zaten
Teşekkür ederim öneriniz için aynı parmağımı dediğiniz gibi ekleme yapmıştım zaten sanıyorum parmak izi yüzey alanı eski Xiaomiler gibi değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek sim kayıtlı bende çift sim kayıt duymadım. Parmak izindeki durumu bende yaşıyorum halen. Sensör problemi 11.0.2 den sonra yaşamadım. Eu rom tavsiye ediliyor deneyin isterseniz. Bu cihazda da bunları yaşamak benide üzdü ama güzel cihaz zamanla çözülecektir inşallah bu sıkıntılarda.
Umarım çift sim durumu biran önce çözülür.

Oyla:
Üst Alt