şarj sanki stock romdan bi tık daha iyi gidiyor, ama malesefki xioami.eu 12.1.4 roma geri döndüm, hatta cihaz şuan tam isteiğim gibi, ayarlardan güncelleme geliyor, twrpye atıyor ve direk otomatik güncelleniyor. bu evo romdan vazgeçme sebebim, xiaomi kamera konforunu bulamamak, belki ekstra bir programla çözülebilirdi, fakat stock rom konforunu eu romdan aldım ve herkese öneriyorum.Hocam şarj hususundaki deneyimlerinizi paylaşmanızı çok isterim
Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam Ben de eu 12.0.3 te bekliyorum hangisine geçsem diye. 12.1.4 en iyisi olacak benim için.şarj sanki stock romdan bi tık daha iyi gidiyor, ama malesefki xioami.eu 12.1.4 roma geri döndüm, hatta cihaz şuan tam isteiğim gibi, ayarlardan güncelleme geliyor, twrpye atıyor ve direk otomatik güncelleniyor. bu evo romdan vazgeçme sebebim, xiaomi kamera konforunu bulamamak, belki ekstra bir programla çözülebilirdi, fakat stock rom konforunu eu romdan aldım ve herkese öneriyorum.
selamlar
Estağfurullah, bilgi paylaşılınca güzel, kullandığım TWRP'nin ve rom'un url'si aşağıdaDeğerli yorumunuz için teşekkürler hocam Ben de eu 12.0.3 te bekliyorum hangisine geçsem diye. 12.1.4 en iyisi olacak benim için.
Selamlar, bende zaten konudaki eu rom urlsini eklemiştimrespawn, arslan1010,
Rom - Mi Note 10 Lite Xiaomi.Eu Stabil V12.1.4.0.RFNMIXM A11
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken tüm verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş kilidi,ekran deseni,parmak izi vs varsa kaldırın. Rom dosyasını telefona atın ve twrp moduna geçin... Cihazı...forum.miuiturkiye.netRom - Mi Note 10 Lite MİUİMİX Stabil V12.1.4.0.RFNMIXM A11
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. MiuiMiX Rom, Xiaomi.eu romdan optimize edilerek daha pürüzsüz,daha yumuşak ve daha iyi bir batarya ömrüne sahip bir romdur. Xiaomi.eu rom ile görsel olarak bir fark olmadığı için ekran görüntülerini yüklemedim. MiuiMix ota güncelleme...forum.miuiturkiye.net