Yenilik olarak ne var acaba. Sadece link mi güncellendiKonu ve ilgili rom güncellendi.
Benim için en iyi miui rom şuan 12.1.6.0 eea olarak güncellendi konu da benim olduğu için komple konuyu güncelledimYenilik olarak ne var acaba. Sadece link mi güncellendi
Adb yi nasıl kurduğunuzu anlatır mısınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak masaüstünüzde miflash görüyorum direkt exeyi kesip oraya atarsanız çalışmaz klasörün içindeki diğer dosyalarla beraberken çalıştıracaksınız
Bu arada daha öncesinde bu konu başlığı altında paylaştığınız eu12.5 romu kullanıyordum ve çok memnundum durumdan. Yeni yüklediğiniz romla arasında nasıl farklar var acabaBenim için en iyi miui rom şuan 12.1.6.0 eea olarak güncellendi konu da benim olduğu için komple konuyu güncelledim
İkisi de kullanılır ancak bunun performansı bana bir tık daha iyi gibi geldi.Bu arada daha öncesinde bu konu başlığı altında paylaştığınız eu12.5 romu kullanıyordum ve çok memnundum durumdan. Yeni yüklediğiniz romla arasında nasıl farklar var acaba
hocam selam, bu spotify ekstra uygulamayla yüksek kalitede müzik indirme olayını anlatabilir misiniz?İkisi de kullanılır ancak bunun performansı bana bir tık daha iyi gibi geldi.