Yardım Mi note 10 lite dialer sorunu

gigascor45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ILKER GUNDUZ
Cihazım
MI 6
Konular
18
Yeni aldığım telefonda miui 11 yüklü fakat çevirici olarak lanet dandik google uygulamaları kullanmışlar miui dialer bir türlü yükleyemedim. Google çevirici ise son aramalarda numaralar var isimler görünmüyor delireceğim. Benim rehperimde 2100 kişi var emlak işi yapıyorum. Hayatım telefon ile geçiyor. Lütfen biri yardım etsin...

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Yeni aldığım telefonda miui 11 yüklü fakat çevirici olarak lanet dandik google uygulamaları kullanmışlar miui dialer bir türlü yükleyemedim. Google çevirici ise son aramalarda numaralar var isimler görünmüyor delireceğim. Benim rehperimde 2100 kişi var emlak işi yapıyorum. Hayatım telefon ile geçiyor. Lütfen biri yardım etsin...
Rom yüklemeniz gerekiyor. Cihazın garantisi gider

Oyla:

erengelener

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi Note 2
Konular
1
Aynı sorundan dolayı telden soğudum resmen. Ancak Bootloader kilidinin açılmasını bekliyorum. Kilit açılsın ondan sonrasında ROM yüklemeye çalışacağım. Muhammed kardeşim yardımcı oldu bu aşağıdaki konuya göz at

Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Görüşme esnasında ekran kapanıyor, fakat kilit ekranına geçiyor, bunu nasıl kapatabilirim? Global yazılım yüklü. Bütün sorunların sebebi bu yazılımmı ? ne lanet bişeymiş anlamadım.

Oyla:

erengelener

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi Note 2
Konular
1
Görüşme esnasında ekran kapanıyor, fakat kilit ekranına geçiyor, bunu nasıl kapatabilirim? Global yazılım yüklü. Bütün sorunların sebebi bu yazılımmı ? ne lanet bişeymiş anlamadım.
2 gün sonra EU yazılıma geçmeyi düşünüyorum. Öyle olduğunu söylüyorlar hocam. Kullanan bir arkadaştan net bir bilgi alamadım. Ekstra APK ile farklı çevirici uygulamalar var ama onlar da arama yaptığın sırada google çeviricisini kullanıyor. Sensörün yazılımdan dolayı böyle olduğunu söylüyorlar. Bende tam kestiremedim durumu araştırıyorum.

Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
2 gün sonra EU yazılıma geçmeyi düşünüyorum. Öyle olduğunu söylüyorlar hocam. Kullanan bir arkadaştan net bir bilgi alamadım. Ekstra APK ile farklı çevirici uygulamalar var ama onlar da arama yaptığın sırada google çeviricisini kullanıyor. Sensörün yazılımdan dolayı böyle olduğunu söylüyorlar. Bende tam kestiremedim durumu araştırıyorum.

Bl kilidim açılsın bende hemen değiştrecem yazılımı. EU ya geçecem. Yalnız birde IMEI atılması lazım önce onu hallediyim.

Oyla:

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography