Soru Mı Note 10 Lite Custom ROM Yükleme Öncesi Sorular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Merhaba,

Türkiye'den alınma Mi Note 10 Lite kullanıcısıyım. Telefonumda Google Play Servisleri kullanmadığım için uygulamaları manuel olarak APK ile yüklüyorum fakat yeni nesil uygulamaların çoğu bundled veya split APK'ler. Hal böyle olunca bu uygulamaları yüklemek için kullanılan SAI uygulamasını kullanıyorum ama bu sefer de MIUI optimizasyonunu her uygulama yüklemeye çalıştığımda kapatmak zorundayım. MIUI optimizasyonunu kapattığımda ise uygulamalardaki tüm izinler sıfırlanıyor ve her seferinde yeniden yapmak zorunda kalıyorum.

Okuduğum ve baktığım kadarıyla EU ROM'larda birtakım sorunlar giderilmiş ve sorunsuz çalışıyormuş. En stabil ve sorunsuz çalışan ROM EU mudur? Öyleyse diğer ROM'lardan farkı nedir bunları öğrenmek istiyorum.

İyi forumlar.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba,

Türkiye'den alınma Mi Note 10 Lite kullanıcısıyım. Telefonumda Google Play Servisleri kullanmadığım için uygulamaları manuel olarak APK ile yüklüyorum fakat yeni nesil uygulamaların çoğu bundled veya split APK'ler. Hal böyle olunca bu uygulamaları yüklemek için kullanılan SAI uygulamasını kullanıyorum ama bu sefer de MIUI optimizasyonunu her uygulama yüklemeye çalıştığımda kapatmak zorundayım. MIUI optimizasyonunu kapattığımda ise uygulamalardaki tüm izinler sıfırlanıyor ve her seferinde yeniden yapmak zorunda kalıyorum.

Okuduğum ve baktığım kadarıyla EU ROM'larda birtakım sorunlar giderilmiş ve sorunsuz çalışıyormuş. En stabil ve sorunsuz çalışan ROM EU mudur? Öyleyse diğer ROM'lardan farkı nedir bunları öğrenmek istiyorum.

İyi forumlar.
Lütfen mevcut konudan devam edelim aynı sorun için farklı konu açmayalım

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lütfen mevcut konudan devam edelim aynı sorun için farklı konu açmayalım
Arkadaş eğer telefon modeli sayfasında konu açarsan daha faydalı olur dedi ben de o şekilde yaptım. İki tarafta olursa daha fazla kişi görür düşüncesiyle açmıştım kusura bakma.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaş eğer telefon modeli sayfasında konu açarsan daha faydalı olur dedi ben de o şekilde yaptım. İki tarafta olursa daha fazla kişi görür düşüncesiyle açmıştım kusura bakma.
Moderatörlerimizden rica ederseniz konuyu istediğiniz yere taşıyacaktır hocam estağfurullah

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Moderatörlerimizden rica ederseniz konuyu istediğiniz yere taşıyacaktır hocam estağfurullah
Kendi konumu raporladım ve buradaki konunun silinmesini talep ettim. Teşekkürler hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt