Yardım Mi Note 10 Lite custom rom kuramıyorum.

onur635724

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global V13.0.4.0.SFNMIXM
Telefon Modeli
Mi Note 10 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
mi note 10 lite cihazıma custom rom kurmak ve root atmak amacıyla twrp kurdum ancak android 11 için üretilmiş bu twrp sürümü uyumluluk sorunları sebebiyle hem cihazın şifrelemesini çözemedi hem de format data gibi işlemlerde başarısız olarak telefonu brick etti. (şu anda sorunum brick değil, stock roma döndüm.) maalesef yeni twrp sürümü bulunmadığı için twrp üzerinden install işlemlerini yapamıyorum. telefona custom rom kurmamın başka bir yolu var mı? (başka recovery önermeyiniz çünkü twrpden flashlama işlemi zaten yapamıyorum.)

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Farklı recovery önermeyin demişsiniz ama bulunduğunuz durumda en mantıklısı fastboot üzerinden TWRP yükleyip yeni TWRP ile romu kurmanız.

Eğer TWRP üzerinden işlem yapmak istemiyorsanız ADB üzerinden sideload ile rom yükleyebilirsiniz. Kullanacağınız kod "adb sideload romadı.zip"

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
mi note 10 lite cihazıma custom rom kurmak ve root atmak amacıyla twrp kurdum ancak android 11 için üretilmiş bu twrp sürümü uyumluluk sorunları sebebiyle hem cihazın şifrelemesini çözemedi hem de format data gibi işlemlerde başarısız olarak telefonu brick etti. (şu anda sorunum brick değil, stock roma döndüm.) maalesef yeni twrp sürümü bulunmadığı için twrp üzerinden install işlemlerini yapamıyorum. telefona custom rom kurmamın başka bir yolu var mı? (başka recovery önermeyiniz çünkü twrpden flashlama işlemi zaten yapamıyorum.)

Bu recovery yükleyip deneyin rom yüklemeyi...

Fastboot üzerinden yükleyebilirsiniz..

Oyla:
Üst Alt