Soru Mi note 10 lite batarya

Ylmzibr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
Batarya eskisi gibi değil önceden 2 günde şarj ediyordum şimdi ise günde 1 kere şarj ediyorum miui guncellemelerinden dolayimi sizce yoksa başka bir nedeni varmidir

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Batarya eskisi gibi değil önceden 2 günde şarj ediyordum şimdi ise günde 1 kere şarj ediyorum miui guncellemelerinden dolayimi sizce yoksa başka bir nedeni varmidir
Şarjda oynamadiysaniz pile zarar vermediyseniz güncelleme ile alakalidir hocam , Note 9 Pro var bir romda 10 saat alirken digerinde 13-14-15 arasi aliyorum guncellemede etki ediyor forumda guncellemeyi yukleyenler gorus belirtiyor ordan yardim alabilirsiniz.

xDecount

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ10T PRO 5G
Meslek
Telefoncu
Konular
3
hocam şarjda oynamadıysanız tek veya batarya ömrünü kısaltacak birşey yapmadıysanız tek sebebi miui12
miui11 rom atmanızı tavsiye ederim hem performans açısından kat kat daha verimli hem batarya açısından

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
Şarjda oynamadiysaniz pile zarar vermediyseniz güncelleme ile alakalidir hocam , Note 9 Pro var bir romda 10 saat alirken digerinde 13-14-15 arasi aliyorum guncellemede etki ediyor forumda guncellemeyi yukleyenler gorus belirtiyor ordan yardim alabilirsiniz.
Konuyu görünce sorayım dedim. Mesela şarj tam dolmadan çıkartsak bunun batarya ya zararı var mı?

xDecount

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ10T PRO 5G
Meslek
Telefoncu
Konular
3
Konuyu görünce sorayım dedim. Mesela şarj tam dolmadan çıkartsak bunun batarya ya zararı var mı?
hocam herhangi bir zararı yoktur ama ben 100 olmadan çekmiyorum şahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi tek şarjda oynamak zarar verir hem bataryayı yorar hem ekrandan ghost screen oluşma riskini arttır onun haricinde gece yatmadan öncede şarja takabilirsiniz 100 olduğunda şarj almayı bırakır cihaz otomatikmen başka sorunuz varsa sorabilirsiniz

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Üst Alt