Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

sparco7000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Orm. End. Müh.
Konular
5
Telefonu alali 2 ay olmak uzere cami cok cabuk ciziliyor ve hoparlorden ses cizirtili gelmeye basladi ilk basta memnundum ama yavas yavas pisman oluyorummmm
bende 2 aydır kullanıyorum ancak camında 1 tane dahi çizik yok şuanda. aksine redmi note 7 cihazımda 1 ayda onlarca çizik oluşmuştu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%54 şarjım var daha ve ekran süresi 7 saat 48 dk. Bir de ben super wallpaper kullanıyorum. Wifi full açık. gps Bluetooth kapalı. Yüzde 20 de ss almak istemedim çünkü değerler bi yerden sonra bozuluyor.
bu süreyi nasıl bir kullanımda aldınız? ayrıntılı cevaplarsanız sevinirim. ben genel olarak 6-7 saat alabiliyorum. miui 11 de 12 saati görmüştüm ancak miui 12 ye geçince 6-7 saat arası vermeye başladı.

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
bende 2 aydır kullanıyorum ancak camında 1 tane dahi çizik yok şuanda. aksine redmi note 7 cihazımda 1 ayda onlarca çizik oluşmuştu.

bu süreyi nasıl bir kullanımda aldınız? ayrıntılı cevaplarsanız sevinirim. ben genel olarak 6-7 saat alabiliyorum. miui 11 de 12 saati görmüştüm ancak miui 12 ye geçince 6-7 saat arası vermeye başladı.
Hocam herzamanki gibi kullandım. Eskiden 7 8 saat aldıgım da oldu. Bunun sebebini bilmiyorum ama ekran süresi arttı. Herzaman Instagram wp cok kullanırım. Youtube arada. Tarayıcı kullanırım. Bir de okey oynarım totalde 1 saat. Hep boyle yapardım ama 7 8 saat ekran suresı aldığımda da oldu.

sungurhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ünal
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
dünden beri instagram dm bildirimlerini alamıyorum aynı sorun yaşayan varmı global cihazlda

KopeLy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mümin
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Grafik, Ön muhasbe
Konular
1
Çok fazla mesaj olduğu için hepsine bakamadım daha önce yazılmış ise kusuruma bakmayın.. yaklaşık 2 3 aydır mi 10 lite kullanıyorum.. Video çekerken donmalar oluyor ? ve yaklaşık 10 saattir 12 ye güncellemeye çalışıyorum her zaman bu kadar uzun sürüyor mu ? ve ilk aldığım zamanlarda rahat bir şekilde yoğun kullanmama rağmen 2 gün şarj gidiyordu şimdi ise 1 gün veya biraz daha fazla ?

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Çok fazla mesaj olduğu için hepsine bakamadım daha önce yazılmış ise kusuruma bakmayın.. yaklaşık 2 3 aydır mi 10 lite kullanıyorum.. Video çekerken donmalar oluyor ? ve yaklaşık 10 saattir 12 ye güncellemeye çalışıyorum her zaman bu kadar uzun sürüyor mu ? ve ilk aldığım zamanlarda rahat bir şekilde yoğun kullanmama rağmen 2 gün şarj gidiyordu şimdi ise 1 gün veya biraz daha fazla ?
İlk zamanlarda bende de 2 gün gidiyordu şuan 1 gün veya bıraz daha fazla gıdıyor

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18

benim camda mı sorun var diye garantiye gonderdim ama kullanıcı hatası diyorlar neden koruyucu takmadın dıyorlar bende var da mı takmıyoz dedim gorilla glass 5 te sıkıntı var bence daha once redmi note 4 kullandım kac kez düşürdüm çizilmemişti

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam bu şans işi biraz bence. 2 3 metre yükseklikten düşen telefona bişi olmaz yarım metreden düşene olur.

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Instagram'da Böyle bi sorun var sebebi nedir bilen var mı? 1 saat öncesine kadar sorun yoktu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Enderhsl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
Radyoloji tekniker
Konular
2
Instagram'da Böyle bi sorun var sebebi nedir bilen var mı? 1 saat öncesine kadar sorun yoktu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende de aynı sorun var instagramı güncelleyince oldu

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci