- Adım
- Cihan
- Cihazım
- Gr3-Note2
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Rom 11.0.6 Kararlı
- Telefon Modeli
- Mi Note 10 Lite
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar merhaba, iyi forumlar. Gördüğünüz gibi yeni kullanıcıyım ve telefonu 2 gün önce beğenerek satın aldım. Telefon ile konuşurken sensörün sorun çıkarmasını vs biliyordum ama böyle bir şey ile ilgili ne yazan ne çizen vardı. Sadece şimdi fark edince foruma girdim ve benden başka bir arkadaşında aynı sorunu yaşayıp servise yolladıgını gördüm. Yetkili servis ile konuştuğunu ve tüm deliklerin açık olması gerektiğini belirttikleri için yollamış sanırım. Son gelişmeleri yazmasını istedim ama henüz cevap gelmedi ben de buraya yazmak istedim. Cevap veren başka bir arkadaş ise '' Bende herhangi bir problem yok, ahizeden gelen ses fazla geliyor hatta bana, görüşme esnasında sessiz ortamda isem kısmam gerekiyor. Ahize deliklerine baktım hepsi açık görünüyor, sizin nasıl öyle bir kısmı kapalı gelmiş anlamadım. '' demiş mi community forumda. Gelelim probleme;
Başlıkta da yazdıgım gibi, ahize çıkışlarındaki noktacıkların yüzde 50 si kapalı gibi. Ses çok boğuk ve içeriden geliyor. Hoparlör kalitesi kötü olabilir fakat bu kadarı biraz ilginç gelmişti ilk konuştuğumda da. Sesi iyi duyabilmek için ahizeyi çok iyi ayarlamam gerekiyor tam kulak boşluğum ile ses gelen kısıma. Ahizenın sol kısmındaki çıkış delikleri yarıya kadar açık, sağ kısım kapalı. Telefonda konuşurken ekranda titriyor resmen, hoş değil. Kısa görüşmeler sorun etmeyebilir ama 10-15 dakika çile gibi. Telefonun ahizesinden ses rahat çıkamadığı için başka yerlerden yol bulup mu çıkıyor anlamadım çünkü telefon karşı tarafın sesini dışarıya çok veriyor. Fotoğraf eklemeye çalışacağım umarım başarabilirim. Sanırım tasarım hatası var.
Bu sorunu benden başka yaşayan var mı acaba? Ne tür bir yol izlemem gerekiyor? Hepsiburada'dan aldım 2 gün önce. E arşiv fatura geldi sadece mail üzerinden. Çıktısını alıp servise mi vermem gerekiyor? Yoksa direkt geri iade mi etmeliyim? Son sorum, telefona bir şeyler yükledim hesap vs kayıtlı. Telefonu sıfırlayıp mı göndermem gerekir? Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ediyorum, iyi forumlar.