Yardım Mi note 10 kullanıcıları Ön kameraya veya arka kameraya çevirirken telefonda ani titreme gibi bir şey oluyor

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui endonezya stock
Telefon Modeli
Mi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Değerli kardeşlerim merhaba. Mi note 10 cihazimin kamerasini on kameraya ve ya arka kameraya çevirirken telefonda ani titreme gibi bir şey oluyor, sanki kamera geçişlerinde fiziksel bir hareket uygulanıyor, kulağı yaklaştırıp kameralar arası geçiş yapınca tıkırtı sesi ve ani titreşim gibi bir şey his ediyorum, sizin cihazlarda böyle bir şey varmı, yani arka-ön kamera geçişinde telefonda ani fiziksel bir şey hiss ediyor musunuz??

isyanet

YaReN
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Max 2
Cihazım
xianomi
Konular
5
Değerli kardeşlerim merhaba. Mi note 10 cihazimin kamerasini on kameraya ve ya arka kameraya çevirirken telefonda ani titreme gibi bir şey oluyor, sanki kamera geçişlerinde fiziksel bir hareket uygulanıyor, kulağı yaklaştırıp kameralar arası geçiş yapınca tıkırtı sesi ve ani titreşim gibi bir şey his ediyorum, sizin cihazlarda böyle bir şey varmı, yani arka-ön kamera geçişinde telefonda ani fiziksel bir şey hiss ediyor musunuz??
Lens sesi sorun yok.

Oyla:

isyanet

YaReN
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Max 2
Cihazım
xianomi
Konular
5
Peki sizin cihazda şarj nasıl, bende endonezya romu ve açıkçası memnun değilim, hangi romu kullanıyorsunuz ve ya şarjla ilgili tavsiyeleriniz ne
Daha önce mi note 10 pro kullanıcısıydım. Kamera ile pek işim olmadığı için lite modeline geçtim. Her iki telefonda da global rom kullandım. Memnunum şarjdan.

Oyla:
Üst Alt