Yardım Mi note 10 kamera modu değiştirme sesi

thrax

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi Note 10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı global 11.0.3
Telefon Modeli
Mi note 10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Daha telefon bugün elime geçti, kameraya girmeden telefonu ileri geri yapınca kameradan olduğunu düşündüğüm bir ses geliyor , kameraya girip ileri geri yaptığımda ses kesiliyor fakat bu sefer kamera modlarını değiştirirken aynı sesi duyuyorum hatta kamera yere bakarken mod değişince ses ile birlikte çok hahif bir titreşim oluyor.Kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir durum var mı yoksa baktırmalımıyım sizce.

0neir0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
OneirO
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
Dostum kamera modu değiştiriyor, bende de aynı motor çalışıyor ondan ses çıkıyor

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

thrax

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi Note 10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha telefon bugün elime geçti, kameraya girmeden telefonu ileri geri yapınca kameradan olduğunu düşündüğüm bir ses geliyor , kameraya girip ileri geri yaptığımda ses kesiliyor fakat bu sefer kamera modlarını değiştirirken aynı sesi duyuyorum hatta kamera yere bakarken mod değişince ses ile birlikte çok hahif bir titreşim oluyor.Kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir durum var mı yoksa baktırmalımıyım sizce.
Dostum kamera modu değiştiriyor, bende de aynı motor çalışıyor ondan ses çıkıyor

Hocam teşekkürler yazdığın için kusura bakma telefonda yeni insan korkuyor, ileride bi sıkıntı yaşamam umarım

Oyla:

0neir0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
OneirO
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
Hocam teşekkürler yazdığın için kusura bakma telefonda yeni insan korkuyor, ileride bi sıkıntı yaşamam umarım
5 tane kamera var yani motor çalışıyor kamera modu değiştirirken, ses çıkarması normal

Oyla:
Üst Alt