- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Mi 9 se
- Yaş
- 24
- Konum
- Kocaeli
- Katılım
- 6 Eylül 2019
- Konular
- 14
- Mesajlar
- 43
- Tepkime puanı
- 6
- Puanları
- 8
Pro modda ince ayarlar yaparak deneyin. Alt kısımdan iso ayarını düşürürseniz o parlamaların azalması gerekmekte.Örnek fotoğrafta gördüğünüz üzere ışık patlaması resmi çok bozuyor , bunu gidermenin bir yolu varmıdır . Farklı rom kamera yazılımı vs ile düzeltilebilir mi ? Teşekkürler.
Diğer mi note 10 larda böyle bir sorun yok demi benim cihazıma özel bi sorun sanırım , sizde kullanıyorsanız elinizde örnek buna benzer sokak lambası olan fotoğraf mevcutmu acaba akşam çekimihocam cam veya lens çizilmiştir. astigmat da böyle oluyodu
aynı sorun bende de var ama cihazım note 10 değil. ben de lensim çizildi diye düşündüm. çünkü yazılımsal olamaz birçok farklı yazılım denedim zaten.Diğer mi note 10 larda böyle bir sorun yok demi benim cihazıma özel bi sorun sanırım , sizde kullanıyorsanız elinizde örnek buna benzer sokak lambası olan fotoğraf mevcutmu acaba akşam çekimi
Bundan önceki cihazımda mi mix 3 tü ondada aynı sorun vardı , sırf kamerası için mi note 10 aldım ama dxomark puanı bu kadar yüksek olupta bu kadar büyük bi hata açıkcası beni hayal kırıklıgına uğrattı...aynı sorun bende de var ama cihazım note 10 değil. ben de lensim çizildi diye düşündüm. çünkü yazılımsal olamaz birçok farklı yazılım denedim zaten.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
apk paylaşır mısınız acaba ?Gcam indirin ve hdr10+ i etkinleştirin![]()