Yardım Mi Note 10 internet sorunu Turkcell

Harun25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi mix
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı 11.0.16
Telefon Modeli
Mi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Ne olur yardım edin kafayı yiyeceğim Xiaomi mi note 10 cep telefonun var telefon yurt yurtdışı kayıtlı telefona S3 mini IMEI si atili daha önce Vodafone kullanıyordum herhangi bir sıkıntı yaşamadım bugün itibarıyla turkcell'e geçtim mobil verimi açıyorum sadece e harfi çıkıyor internete hiçbir şekilde giremiyorum 4,5 g yazısı falan gelmiyor müşteri hizmetlerini aradım ayarlarını falan yaptım ama olmadı kafayı yemek üzereyim telefonda stabil eu rom yüklü neden böyle oluyor acaba sabahtandır uğraşıyorum olmuyor ne olur yardım edin

Serdar7777

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdaryilmaz
Cihazım
Mi6
Meslek
Usta
Konular
5
Ne olur yardım edin kafayı yiyeceğim Xiaomi mi note 10 cep telefonun var telefon yurt yurtdışı kayıtlı telefona S3 mini IMEI si atili daha önce Vodafone kullanıyordum herhangi bir sıkıntı yaşamadım bugün itibarıyla turkcell'e geçtim mobil verimi açıyorum sadece e harfi çıkıyor internete hiçbir şekilde giremiyorum 4,5 g yazısı falan gelmiyor müşteri hizmetlerini aradım ayarlarını falan yaptım ama olmadı kafayı yemek üzereyim telefonda stabil eu rom yüklü neden böyle oluyor acaba sabahtandır uğraşıyorum olmuyor ne olur yardım edin
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
şu videodaki adımları takip edip denermisin tam emin değilim lakin yardım amaçlı bakıp bunu buldum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Harun25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi mix
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
şu videodaki adımları takip edip denermisin tam emin değilim lakin yardım amaçlı bakıp bunu buldum

Denedim ama olmuyor

Oyla:

Serdar7777

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdaryilmaz
Cihazım
Mi6
Meslek
Usta
Konular
5
Denedim ama olmuyor
Mobil veriden 3g 2 g denermisin girip girmediğini yüksek ihtimalle eski sürüm bı cihazın imeisi bazı operatorlere uymuyormus onu okudum mi note 10 la ilgili konu açılmış daha önceden de muzdarip olanlar var ne yaptın bidenermisn düşük modda 3 g 2g tık varmi

Oyla:

Hasan7171

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
mi note 10
Konular
0
Arkadaşlar benim telefonda da aynı sorun , Serdar7777 in dediği gibi yaptım 2 g ve 3 g de çalışıyor ancak 4.5 g de internet bağlantısı yok , ne yapmam gerikiyor ne önerirsiniz

Oyla:
Üst Alt