Çözüldü Mi note 10 Instagram bilinmeyen ağ hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Picoron

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
Bugün mi note 10 cihaz satın aldım fakat instagrama girerken bilinmeyen ağ hatası oluştu hatasını alıyorum. Sorun Instagram'da değil telefonda fakat aklınıza gelebilecek her türlü şeyi denedim yine aynı hata. Çözümünü bilen var mı acaba?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Uygulama kaynaklı sanırım...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
hocam bugun farklı bir rom yükledim daha doğrusu masik den eu ya geçiş yaptım ve instgramda aynı sorunu bende yaşadım baya uğraştım ama çözemedim son çare shift backup da yedekte verilerim vardı ordan yükledim instgramı açıldı

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Bazen uygulamaya giriş yaparken anlık olarak internet gitmesi sonucu bu hatayı veriyordu. uygulama verilerini sıfırlayasıya kadar da hep o hatayı verdi. Yani modlu instagram kullanıyorum fakat sorunu bu şekilde çözmüştüm eğer denemediyseniz uygulama verilerini sıfırlamayı deneyin ama çoğu kişide bu sorun varsa uygulama yüzünden olma ihtimali fazla.

Oyla:

ercntrgtt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ercan
Cihazım
redminote7
Konular
2
bende bugün aldım mi note 10 aynı sorunu yaşıyorum modlu program denedim sıfırladım tekrar kurdum vpn dns wifi aklınıza ne gelirse ama halen giremiyorum eski cihazım redmi note 7 onda sıkıntısız gir çık yapıyorum aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende bugün aldım mi note 10 aynı sorunu yaşıyorum modlu program denedim sıfırladım tekrar kurdum vpn dns wifi aklınıza ne gelirse ama halen giremiyorum eski cihazım redmi note 7 onda sıkıntısız gir çık yapıyorum aynı
benimki lite bu arada

Oyla:

onur5764

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
0
Merhaba arkadaşlar ben de bugün Redmi Note 9 cihaz aldım, kurulum yapıldı diğer uygulamalar sorunsuz çalışıyor ama instagrama girmek istediğimde "bilinmeyen bir ağ hatası" sorunu karşıma çıkıyor. (Hesapta sorun yok başka telefondan girebiliyorum) Nedir bunun çözümü?

Oyla:

ahmetdurmus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi note
Konular
0
hocam bugun farklı bir rom yükledim daha doğrusu masik den eu ya geçiş yaptım ve instgramda aynı sorunu bende yaşadım baya uğraştım ama çözemedim son çare shift backup da yedekte verilerim vardı ordan yükledim instgramı açıldı
Hocam bende bugün note 10 lite aldım Instagram sürekli ağ hatası veriyor sizin gibi.. nasıl cozecegimi anlamadım bir türlü....

Oyla:

Chnmct

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Malesef ki aynı hatayı bende yaşıyorum. Bugün mi Note 10 Lite aldım daha sıfır telefon geldiği gibi kurdum instagramı yükledim sabahtan beri bilinmeyen ağ hatası herşeyi yaptım ama olmadı. Bi çözüm getirin buna yada güncelleme ile düzeltin

Oyla:

ahmetdurmus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi note
Konular
0
Malesef ki aynı hatayı bende yaşıyorum. Bugün mi Note 10 Lite aldım daha sıfır telefon geldiği gibi kurdum instagramı yükledim sabahtan beri bilinmeyen ağ hatası herşeyi yaptım ama olmadı. Bi çözüm getirin buna yada güncelleme ile düzeltin
Hocam iyi akşamlar. Ben telefonumda sıkıntı var diye çok korkuyordum ama hepimizde aynı sıkıntı var bende bugün aldım. Sizi duyunca için biraz daha rahatladı sanırım telefonlarınızda bir problem yok

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt