- Adım
- Yasin Yüceso
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 5
Android 10 eu sürümü atar mısınız güncellemeyi bide ayarlar güncelleme seç bölümünden seçip yapsam sorun olur mu
Peki benimki eu zaten de dediğim gibi yüklesem seçip de IMEI gider miHali hazırda eu rom kullanmıyor iseniz paket seç yetinden yapamazsınız hocam. Konuda nasıl yapılacağı ile ilgili bilgi var
MIUI 12 - [EU Beta] [20.6.4] Mi Note10/ Mi Note 10 Pro
forum.miuiturkiye.net
Hocam cihaz twrp modunda başlar daha sonra twrp üzerinden dosyayı seçip yüklemeyi yaparsınızPeki benimki eu zaten de dediğim gibi yüklesem seçip de IMEI gider mi
Tpwr yüklü değil işte güncelleme seçme yerinden zip dosyasını seçtim öyle güncelleyecemHocam cihaz twrp modunda başlar daha sonra twrp üzerinden dosyayı seçip yüklemeyi yaparsınız
Hocam telefon hakkında yerinin fotosunu atabilir misiniz? İşlemlere başlamayın ben cevap verene kadar imei'niz gidebilirTpwr yüklü değil işte güncelleme seçme yerinden zip dosyasını seçtim öyle güncelleyecem
Valla yaptım bile sıkıntı olmadı dediğin gibi oldu tpwr ye girdi kendiliğinden yüklediHocam telefon hakkında yerinin fotosunu atabilir misiniz? İşlemlere başlamayın ben cevap verene kadar imei'niz gidebilir