- Adım
- YUSUF
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Meslek
- LOJİSTİK -SEVKİYAT
- Konular
- 71
Cümleten Selamınaleyküm, Mi note 10 cihazım var TR garantili 10. ayına girecek. cihazı ilk aldığımda pil performansından memnun değildim. 2/3 ay sonra verdikleri bir güncelleme ile pil efsane olmuştu 12/13 saat ekran açık süresi alıyordum miui 12 ile pil barbat oldu şuanki sürüm 12.02 aldığım ekran açık süresi maksimum 8 saat. Kamera arayüzü ve kontrol merkezi dışında miui 12'nin cezbeden bir tarafı olmadı benim açımdan. zaten kamera kaliteside (özellikle gece çekimlerinde) düştü. pil istatistiklerindeki saçmalığıda söylemeden geçemeyecem. İstatistikler yanlış. cihazı sabah 7de şarjdan çekiyorum gece 01:00'da şarja takacağım misal bana vermesi gereken toplam süre 18 saat olması gerekirken 10 saat yazıyor neye göre neyi hesaplıyor bilmiyorum. kısacası bu miui12'yi 5/6 ay bekledik beklediğimiz gibi çıkmadı. Cihaza format atayım diyecem 4000 foto onlarca uygulama veriler vs var geri yüklemek zulüm. Zaten formatla da pil'in düzelmediği yorumlarını okumuştum. Sizce pil değerleri ilerleyen güvenlik güncellemeleri ile düzelir mi ? 12.03 / 12,04 vs yamalar ile. Son olarak benzer sorunları yaşayan, aynen benimde güncellemeden sonra pil değerlerim düştü diyen arkadaşlar varsa yorumda belirtirse sevinirim.