Çözüldü Mi Note 10 Fast Boot

ahmet_cihat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi 5
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miroom
Telefon Modeli
mi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar mi note 10 cihazım fast boot ekranında takılı kaldı. Flaşlama yapamıyorum ve bu ekranı geçemiyorum.
Twrp ile miroom yüklemişler ben global roma çevirmek için miflaşh kullanarak rom atmaya çalıştım ancak hata verdi ve telefon bir daha açılmadı şu anda twrpye de giremiyorum. Yapabileceğim bişey var mı ?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhaba arkadaşlar mi note 10 cihazım fast boot ekranında takılı kaldı. Flaşlama yapamıyorum ve bu ekranı geçemiyorum.
Twrp ile miroom yüklemişler ben global roma çevirmek için miflaşh kullanarak rom atmaya çalıştım ancak hata verdi ve telefon bir daha açılmadı şu anda twrpye de giremiyorum. Yapabileceğim bişey var mı ?
Hata ile ilgili daha ayrıntılı bilgi paylaşımı ve ekran görüntüsü atmanız daha sağlıklı olacaktır.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Aldığınız hata genel olarak yaşanan dosya konum hatası olabilir mi flash toolu c:/içine taşıyıp deneyiniz veya aldığınız hatanın resmini atınız

Oyla:

ahmet_cihat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hata ile ilgili daha ayrıntılı bilgi paylaşımı ve ekran görüntüsü atmanız daha sağlıklı olacaktır.
hatayla ilgili ekran görüntüsü alamıyorum miflash tool ilk uygulamada antirollback hatası verdi. daha sonra telefon bi daha açılmadı fast boot ekranı var şu an sedece elimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığınız hata genel olarak yaşanan dosya konum hatası olabilir mi flash toolu c:/içine taşıyıp deneyiniz veya aldığınız hatanın resmini atınız
şu anda mi flash tool ie denediğimde 0 sn de success alıyorm ama herhangi b gelişme değişme yok

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
hatayla ilgili ekran görüntüsü alamıyorum miflash tool ilk uygulamada antirollback hatası verdi. daha sonra telefon bi daha açılmadı fast boot ekranı var şu an sedece elimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu anda mi flash tool ie denediğimde 0 sn de success alıyorm ama herhangi b gelişme değişme yok
64 Bit Mi Flash ile deneyin hocam.

Oyla:

ahmet_cihat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
64 bitte şu anda ilerleme var gibi en azından saniye sayıyor sonucunu bilgilendireceğim
64 bitte romu yükledi twrpyi de komple silip yüklemiş şu anda sorun yok teşekkür ederim yardımınız için

Oyla:
Üst Alt