İnceleme Mi Note 10 Detaylı İnceleme

talhaturkdogan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi Note 3
Konular
12
Merhaba,

Youtube kanalımda Mi Note 10'un inceleme video'sunu paylaştım ve kamera konusundaki deneyimlerimi aktardım. Akşam üzeri bu konu altında cihazla çektiğim gündüz,gece her kameranın ayrı olarak sergilediği performansı paylaşacağım. Sizlerde destek olabilirseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden teşekkür ederim.

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Kamera ile ilgili bilgiler dışında burada bir şeyler paylaşacakmısınız?

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Elinize sağlık, video çekimi varsa inceleme videosunda o gerçek bir incelemedir. Çoğu kanal video çekimlerini paylaşmıyor anlamış değilim. Extra olarak 4K 30 kare, 1080p 30 kare ve 1080p 60 kare olarak incelerseniz daha iyi olur.

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Merhaba,

Youtube kanalımda Mi Note 10'un inceleme video'sunu paylaştım ve kamera konusundaki deneyimlerimi aktardım. Akşam üzeri bu konu altında cihazla çektiğim gündüz,gece her kameranın ayrı olarak sergilediği performansı paylaşacağım. Sizlerde destek olabilirseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden teşekkür ederim.
İncelemeyi başarılı buldum bazı cümlelerinizden özellikleri seslendirirken ekranın sağ ve sol köşelerine küçük png yazılarla süslendirmeler yapabilirsiniz

talhaturkdogan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi Note 3
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Video konusunda bu 1080p editlediğim için 108*p ekledim ama kamera için ayrı detaylı bir video daha yapacağım. Ayrıca bu haftasonu Mi 9T Pro ile Kamera Karşılaştırma videosu da yükleyeceğim.

Özellikler konusunda da haklısınız çok daha iyi olur bir sonraki video da kullanacağım.

Yorumlarınız için çok teşekkürler.

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Ois olmasına rağmen yürüyüş videosunda stabil değil sanki? Yanlış mı görüyorum? Özellikle ois olduğu için düşünüyorum bu cihazı.

metaleva

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yilmaz
Cihazım
Note 10
Konular
6
Ois olmasına rağmen yürüyüş videosunda stabil değil sanki? Yanlış mı görüyorum? Özellikle ois olduğu için düşünüyorum bu cihazı.

Ois dediğiniz sistem milimetrik oynamalar yapar. Bunun videoya yansıması minimal düzeydedir. Stabil bir video için ekstra stabilize modunda çekebilir ya da trpid vs kullanabilirsiniz. Sıfır titreme hiçbir telefonda yoktur ancak aynı çekimi ois olmayan bir telefonda yaparsanız daha sıkıntılı görüntü çıkar mesela.

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Ois dediğiniz sistem milimetrik oynamalar yapar. Bunun videoya yansıması minimal düzeydedir. Stabil bir video için ekstra stabilize modunda çekebilir ya da trpid vs kullanabilirsiniz. Sıfır titreme hiçbir telefonda yoktur ancak aynı çekimi ois olmayan bir telefonda yaparsanız daha sıkıntılı görüntü çıkar mesela.

Çok fazla fark var hocam olanla olmayan arasında.

metaleva

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yilmaz
Cihazım
Note 10
Konular
6
Çok fazla fark var hocam olanla olmayan arasında.

Fark olur ama çok fazla değil. Ois sarsıntıyı önlemez sadece yumuşatır. Video çekmek iyi bir kas koordinasyonu gerektirir. Bunu sinema sektöründe biri olarak söylüyorum, kameralar ve sistemleri hakkında çok fazla tecrübem oldu :) Aynı videoyu ois olmayan bir telefonla da çekerseniz farkı hissedersiniz. Ama dediğim gibi ois önemli bir şeydir ama her şey değildir. Videonun gimball etkisiyle görüntü vermesi isteniyorsa ois+eis aynı anda kullanılmalı.

Üst Alt