- Adım
- osman
- Cihazım
- mi9t
- Konular
- 0
Ben indiremiyorum hata var sonra tekrar deneyin diyor anlamadım gitti%99 da kaldı şimdi tekrar indir diyorum ilerleme kaydetmiyorGizlilik ile ilgili biraz değişiklik yapmışlar. Menüde simgeler kare şeklinde. Onun dışında göze çarpan bir şey olmadı. Herhangi bir donma vs ilgili birşeyle karşılaşmadım. Ekran bölme falan sıkıntısız çalışıyor
Evet wifi mobil net ilede denedim ilk sefer %99 da kaldı tekrar deniyorum bakalım ne olacak twrp ve root yaptınızmı güncellemeden sonraTelefonu kapatıp baştan açıp denediniz mi?
Hocam kamera stabil miGizlilik ile ilgili biraz değişiklik yapmışlar. Menüde simgeler kare şeklinde. Onun dışında göze çarpan bir şey olmadı. Herhangi bir donma vs ilgili birşeyle karşılaşmadım. Ekran bölme falan sıkıntısız çalışıyor
Android 9 da WhatsApp kamerası açıkken normal kamerayı açınca hata veriyordu. O düzelmiş. Bir de 108 megapiksel foto çekince işleme süresi azalmış gibi. Onun dışında ufak tefek değişiklikler dışında aynı geldi banaHocam kamera stabil mi
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim telefon imei repairli değil hocam. Normal şekilde güncelledim.Evet wifi mobil net ilede denedim ilk sefer %99 da kaldı tekrar deniyorum bakalım ne olacak twrp ve root yaptınızmı güncellemeden sonra