Bende twrp en son sürüm yüklü hiçbir sıkıntı yaşamadımBu romu yukledim.
Miroom stabilden geçtim. İlk izlenimlerimi aktarayim.
Ekran kalitesi ve renk gamotu bunda daha iyi. Bariz hissettim.
İkinci konu kamera. Stock kamera bunda daha stabil ve daha iyi fotograf cekiyor. Miroomda netleme ve odak sorunu vardi. Benzer seyden sikayetci olanlara yardimci olur.
Ek olarak miroom stabilde guncellemeler geldi ama guvenlik yamasi halen aralik ayinda kalmisti, bunu yukler yuklemez subat yamasini aldim. Benim icin onemliydi. Ozellikle telefonda bankacilik uygulamalari kullananlar guvenlik yamasini mumkun oldugunca güncel tutmali.
Stabilite genel olarak daha iyi.
Fakat romun uzerine magisk flashladim, twrp acilip durdu rom boot olmadi. Mecburen yeniden romu yukledim. Bu rom varken twrp uzerinden magisk yuklemede sorun yasayan var mi baska bilemedim. Simdilik root ihtiyacim olmadigindan beklemeye aldim. Romdan memnun kalirsam bir yolunu bulacagim.
Miroom stabile gore daha basarili oldugunu düşünüyorum. Uygulama yedeklerinizi mi cloud ile alip, galeriyi de pcye yedekleyip kurulursa cok zahmet cekmeden guzel bir sistem olur. Bir sure ayrılacağımi sanmiyorum.
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar. Twrp ve magisk yüklü. Sorun olmadı bende de.Bu romu yukledim.
Miroom stabilden geçtim. İlk izlenimlerimi aktarayim.
Ekran kalitesi ve renk gamotu bunda daha iyi. Bariz hissettim.
İkinci konu kamera. Stock kamera bunda daha stabil ve daha iyi fotograf cekiyor. Miroomda netleme ve odak sorunu vardi. Benzer seyden sikayetci olanlara yardimci olur.
Ek olarak miroom stabilde guncellemeler geldi ama guvenlik yamasi halen aralik ayinda kalmisti, bunu yukler yuklemez subat yamasini aldim. Benim icin onemliydi. Ozellikle telefonda bankacilik uygulamalari kullananlar guvenlik yamasini mumkun oldugunca güncel tutmali.
Stabilite genel olarak daha iyi.
Fakat romun uzerine magisk flashladim, twrp acilip durdu rom boot olmadi. Mecburen yeniden romu yukledim. Bu rom varken twrp uzerinden magisk yuklemede sorun yasayan var mi baska bilemedim. Simdilik root ihtiyacim olmadigindan beklemeye aldim. Romdan memnun kalirsam bir yolunu bulacagim.
Miroom stabile gore daha basarili oldugunu düşünüyorum. Uygulama yedeklerinizi mi cloud ile alip, galeriyi de pcye yedekleyip kurulursa cok zahmet cekmeden guzel bir sistem olur. Bir sure ayrılacağımi sanmiyorum.
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam merhaba buna magisk yükledikten sonra 3 parti tema yükleniyor mu ? Yoksa onlarda yüklendikten bir süre sonra eski haline mi dönüyor ?Selamlar. Twrp ve magisk yüklü. Sorun olmadı bende de.
Selamlar. Tema mağazasından tema yükledim. Onlarda sorun çıkmadı. Ancak bunun dışında nasıl oluyor tam bilemiyorum. Önceki sayfalarda bir arkadaşımız böyle bir sorunla karşılaştığını söylemişti. Bilenler daha iyi yanıtlayacaktır. Ben tlf da bu siteden arkadaşımızın yaptığı jiyan v3d temasını kullanıyorum. Sorun çıkmadı.Hocam merhaba buna magisk yükledikten sonra 3 parti tema yükleniyor mu ? Yoksa onlarda yüklendikten bir süre sonra eski haline mi dönüyor ?
Geliştirici seçeneklerinden DPI ayarını (en küçük genişlik) 1-2 dp düşürmeniz yeterli olacaktır.arkadaşlar merhaba facebook bildirimleri sizde de böylemi geliyor diğer temalarda da aynı geliyor yarım gibi sanki bildirim
denedim bakalim std kac ki bunun dusurdum biraz ama bakalim tekrar bildirim geldiginde belli olurGeliştirici seçeneklerinden DPI ayarını (en küçük genişlik) 1-2 dp düşürmeniz yeterli olacaktır.
Ben kendi mi 9'umda 380 kullanıyorum fakat cihazdan cihaza ve kişiden kişiye göre en iyi değer değişiyor.denedim bakalim std kac ki bunun dusurdum biraz ama bakalim tekrar bildirim geldiginde belli olur