Soru Mi note 10 bootloader bekleme süresi hk

kerelti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
i9505
Konular
2
Merhaba bootloader için başvuru yaptım fakat 1440 saat bekleme süresi verdi başka bir yolu yada süreyi düşürme yolları yokmu acaba

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Merhaba bootloader için başvuru yaptım fakat 1440 saat bekleme süresi verdi başka bir yolu yada süreyi düşürme yolları yokmu acaba

Merhaba. Ne yazık ki beklemekten başka yapılacak bir şey yok. Bana da 333 saat verdi. Mecburen bekliyoruz.

Oyla:

#Yıldız

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
OnePlus 9 Pro
Meslek
Cnc Freze Operatör
Konular
22
bizim arkadaşa 168 saat vermişti hatta 2 gün de geç açtılar bu sefer 252 saat e çıkmıştı ama çok denemişti ondan yükseldi 1440 saat vermiş ise sabırla bekle hocam dahada uğraşırsan saat uzuyor

Oyla:

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Bir kere başvuru yapınca süre dolmadan mi hesabından felan çıkış yapınca süre uzuyor genelde ona dikkat edin

Oyla:

kerelti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
i9505
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kere başvuru yapınca süre dolmadan mi hesabından felan çıkış yapınca süre uzuyor genelde ona dikkat edin
İkinci el aldım sanırım daha önce başvuru yapılmış kilid açma durumu açık haldeydi çünkü ondan olabilir

Oyla:

#Yıldız

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
OnePlus 9 Pro
Meslek
Cnc Freze Operatör
Konular
22
ustamın demek istediği kısaca özetlersek kaç saat verirse beklemek ve fazla kurcalamamak süre dolana kadar ellememek

Oyla:

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Hocam normalde ilk başvuru da 165 saat veriyor ilk başvuru da mi hesabından çıkış yaparsanız yada cihaz format felan atarsanız bir daha ki başvuru da çok fazla süre veriyor ikinci başvuru süresi tam olarak bilmiyorum maalesef değişiyor birde arka kapak açıp kilit açan var sanırım o nasıl yapılıyor pek bilgim yok sadece öyle bir yazı bir yerde okumuştum

Oyla:

kerelti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
i9505
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar an itibariyle cihazımın bootloader kilidi açık 1440 saati beklemez eziyet araştırdım en son bir programla denedim 6 gün verdi ve bugün açıldı ☺️☺️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bizim arkadaşa 168 saat vermişti hatta 2 gün de geç açtılar bu sefer 252 saat e çıkmıştı ama çok denemişti ondan yükseldi 1440 saat vermiş ise sabırla bekle hocam dahada uğraşırsan saat uzuyor
Hocam en son açtırdım cihazı farklı bir programla sabredemedm uğraştım ve bugün açtım

Oyla:

mbadem17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhammet
Cihazım
mi 9 t
Konular
0
XiaoMiTool V2 uygulaması ile süreyi düşürme veyahut da direkt açma mümkün diye duydum arkadaşlar yapıyorum diyorlar ama ben yapamadım bilginize tekrar deneyeceğim bende

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
XiaoMiTool V2 uygulaması ile süreyi düşürme veyahut da direkt açma mümkün diye duydum arkadaşlar yapıyorum diyorlar ama ben yapamadım bilginize tekrar deneyeceğim bende

Ben o uygulama ile açtım. Süreyi düşürüyor ve dediği süreden daha kısa zamanda açmanıza izin veriyor. 15 günden 6 güne düşürdü ve sonrasında 6 gün bekletmeden açtırdı. Bilginize.

Oyla:
Üst Alt