Merhaba bootloader için başvuru yaptım fakat 1440 saat bekleme süresi verdi başka bir yolu yada süreyi düşürme yolları yokmu acaba
İkinci el aldım sanırım daha önce başvuru yapılmış kilid açma durumu açık haldeydi çünkü ondan olabilirBir kere başvuru yapınca süre dolmadan mi hesabından felan çıkış yapınca süre uzuyor genelde ona dikkat edin
ustamın demek istediği kısaca özetlersek kaç saat verirse beklemek ve fazla kurcalamamak süre dolana kadar ellememekBir kere başvuru yapınca süre dolmadan mi hesabından felan çıkış yapınca süre uzuyor genelde ona dikkat edin
Hocam en son açtırdım cihazı farklı bir programla sabredemedm uğraştım ve bugün açtımbizim arkadaşa 168 saat vermişti hatta 2 gün de geç açtılar bu sefer 252 saat e çıkmıştı ama çok denemişti ondan yükseldi 1440 saat vermiş ise sabırla bekle hocam dahada uğraşırsan saat uzuyor
XiaoMiTool V2 uygulaması ile süreyi düşürme veyahut da direkt açma mümkün diye duydum arkadaşlar yapıyorum diyorlar ama ben yapamadım bilginize tekrar deneyeceğim bende