Yardım Mi Note 10 - 108MP Sorunu

guvenccakmk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güvenç
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v11.1.1.0
Telefon Modeli
Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, 2 gün önce Mi Note 10 cihazıma Android 10 güncellemesi geldi. Güncellemeyi yaptım ve bugün telefonumla dış mekanda 108MP fotoğraf çekmeye çalıştığımda fotoğraf 108MP değil de çok kalitesiz çıkıyor ve fotoğrafı işlemesi çok uzun sürüyor. Normalde fotoğraf boyutu 13-20 mb arası olur ancak 122kb oluyor. İç mekanda ışığın az olduğu yerde gayet güzel çekiyor ve sorun çıkmıyor. Farklı kullanıcılara sorduğumda onlar da Android 10 güncellemesi sonrasında aynı sorundan muzdarip olduğunu söylediler. Yardımcı olursanız sevinirim.

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Merhaba, 2 gün önce Mi Note 10 cihazıma Android 10 güncellemesi geldi. Güncellemeyi yaptım ve bugün telefonumla dış mekanda 108MP fotoğraf çekmeye çalıştığımda fotoğraf 108MP değil de çok kalitesiz çıkıyor ve fotoğrafı işlemesi çok uzun sürüyor. Normalde fotoğraf boyutu 13-20 mb arası olur ancak 122kb oluyor. İç mekanda ışığın az olduğu yerde gayet güzel çekiyor ve sorun çıkmıyor. Farklı kullanıcılara sorduğumda onlar da Android 10 güncellemesi sonrasında aynı sorundan muzdarip olduğunu söylediler. Yardımcı olursanız sevinirim.
O cihazı kullanmıyorum ama belli ki güncelleme kaynaklı bir sorun oluşmuş. Ek ayarları deneyerek biraz daha kurcalamaya çalışın. Büyük ihtimal bir güncelleme daha verilerek çözülecektir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt