Soru mi not pro hakkindaki görüşlerinizi alabilirmiyiz?

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Xiaomi mi note pro almak istiyorum. Ancak bazi yabanci kaynaklarda batarya performansinin kötü oldugu söyleniyor. Sizlerden ricam bu cihaz hakkindaki görüşlerinizi ve batarya hakkindaki goruslerinizi paylasmaniz ?

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
kardeşim cihazı çok kullanırsan ki ben şu an 720p ekran moduyla kullanıyorum full wifi açık çok da uğraşıyorum sabah 11 de çıkarıyorum akşam 7.30 gibi %16 kalıyor. ama sen çok kurcalamazsan 22.00 23.00 ü bile bulur. cihazda ısınma yok gönlün ferah olsun. snapdragon 810 version 2.0 çünkü. 3.sü z3 ile kıyaslarsak pil süresi z3 ün ekran süresi maksimum 5 saat ekran süresi sony de çalışıyorum =) bu cihazda ben bi ara maksimum ekran süresi 6 saati gördüm abartmıyorum o kullandığın romlara göre bile değişiyor. bu cihaz için bir powerbank alacaksın ki ben gerek duymadım zamanla karar verirsin ona.
öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. 720p ekran modunun ne olduğunu biliyorum desem ayıp olmaz herhalde :)
ısınma olayı için ciddi manada içimi rahatlattınız,
ben 1520 kullanırken en yoğun kullanımda bile geceye %10 kalırdı. o kadarını istemiyorum bundan ancak vasatta olmasını istemiyorum açıkçası. söylediklerinize bakılırsa bahsedilenden iyi bir bataryası var. xiaomi 10a power bank var zaten ancak millet diğer telefonlarda rahat kullanırken ben kabloyla gezmek istemem yani :)
usb girişi normal mikro usb dimi ? tasarıma bakınca nedense type-c gibi duruyor?

Oyla:

mavi06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mükremin
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
teşekkürler. peki cihazda ısınma var mı yada abartılı mı acaba ?
2k ekrandayken tel şarj oyun oynadığımda hafif ısındığını hissediyorum ekranı 720p ye aldığımda şarja takılı oyun oynadığımda hiç ısınma olmuyo.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
2k ekrandayken tel şarj oyun oynadığımda hafif ısındığını hissediyorum ekranı 720p ye aldığımda şarja takılı oyun oynadığımda hiç ısınma olmuyo.

hem Koray'ın hemde sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla cihazın ekran çözünürlüğünü değiştirebiliyoruz. istersek sürekli 1080 p yada sürekli 720p olarak kullanabilir miyiz?

Oyla:

mavi06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mükremin
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
hem Koray'ın hemde sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla cihazın ekran çözünürlüğünü değiştirebiliyoruz. istersek sürekli 1080 p yada sürekli 720p olarak kullanabilir miyiz?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Aynen ekran çözünürlüğünü ayarlayabiliyosun.

Oyla:
Üst Alt