kardeşim cihazı çok kullanırsan ki ben şu an 720p ekran moduyla kullanıyorum full wifi açık çok da uğraşıyorum sabah 11 de çıkarıyorum akşam 7.30 gibi %16 kalıyor. ama sen çok kurcalamazsan 22.00 23.00 ü bile bulur. cihazda ısınma yok gönlün ferah olsun. snapdragon 810 version 2.0 çünkü. 3.sü z3 ile kıyaslarsak pil süresi z3 ün ekran süresi maksimum 5 saat ekran süresi sony de çalışıyorum =) bu cihazda ben bi ara maksimum ekran süresi 6 saati gördüm abartmıyorum o kullandığın romlara göre bile değişiyor. bu cihaz için bir powerbank alacaksın ki ben gerek duymadım zamanla karar verirsin ona.
öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. 720p ekran modunun ne olduğunu biliyorum desem ayıp olmaz herhalde
ısınma olayı için ciddi manada içimi rahatlattınız,
ben 1520 kullanırken en yoğun kullanımda bile geceye %10 kalırdı. o kadarını istemiyorum bundan ancak vasatta olmasını istemiyorum açıkçası. söylediklerinize bakılırsa bahsedilenden iyi bir bataryası var. xiaomi 10a power bank var zaten ancak millet diğer telefonlarda rahat kullanırken ben kabloyla gezmek istemem yani
usb girişi normal mikro usb dimi ? tasarıma bakınca nedense type-c gibi duruyor?