Yardım Mi not 10 bootloader ve imei

Umutyesil86

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi note 10
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi note 10
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba ilk defa xioami telefon kullanacağım. Cihaza bootloader kilidi açılacak ve imei atılacak. Şimdi ben bu cihazı yeni aldığım için ime olmayacak kayıtlı değil, bootloaderi açmak için simkart takılması gerekiyor galiba izlediğim kadarıyla. İmeisi olmayan telefonda simkart taksak bile şebeke olmaz. Nasıl işliyor bu sistem yardımcı olursanız sevinirim.

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Yurtdışından gelmiş cihazların, Türkiyede 4 AY kullanım süresi vardır.
Bu Süre boyunca kilit açılır, ve Kaydı yapılır.

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Herkese merhaba ilk defa xioami telefon kullanacağım. Cihaza bootloader kilidi açılacak ve imei atılacak. Şimdi ben bu cihazı yeni aldığım için ime olmayacak kayıtlı değil, bootloaderi açmak için simkart takılması gerekiyor galiba izlediğim kadarıyla. İmeisi olmayan telefonda simkart taksak bile şebeke olmaz. Nasıl işliyor bu sistem yardımcı olursanız sevinirim.
Bende note 8 pro var nickimden de belli ben de telefonumu yurt dışından aldım sim ile 1 hafta kullan gel dedi içine pek bir şey yükleme tekrara yükleme zorunda kalacaksın dedi çok acil değilse yükleme şebekeyi kullanabilirsin bu arada AdeLa hocamın dediği gibi 4 ay kullanım süren var

Oyla:

Umutyesil86

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi note 10
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışından gelmiş cihazların, Türkiyede 4 AY kullanım süresi vardır.
Bu Süre boyunca kilit açılır, ve Kaydı yapılır.
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende note 8 pro var nickimden de belli ben de telefonumu yurt dışından aldım sim ile 1 hafta kullan gel dedi içine pek bir şey yükleme tekrara yükleme zorunda kalacaksın dedi çok acil değilse yükleme şebekeyi kullanabilirsin bu arada AdeLa hocamın dediği gibi 4 ay kullanım süren var
Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt