Yardım Mi Music'te M4A Oynatmak

Turquality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi S2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mi Music'in yeni güncellemesinde artık M4A dosyaları destekliyormuş. M4A nedir hiç bilmiyorum ama sanırım MP4 gibi bir şey. Ben istediğim müziği MP4 olarak indirdim. Bunu Mi Music'te çalmam mümkün mü? Ama müziği çaldığım zaman o müziğin fotoğrafının olduğu yerde video oynatılacak. Eğer ki bu mümkün değilse yeni güncelleme ile birlikte gelen 'M4A' desteğinin ne olduğunu lütfen anlatın bana.

Turquality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
53
WAW, FLAC, ALAC biçimleri piyasada bulabileceğin en kaliteli biçimlerdir. Fakat orjinal kalitede bir ses dosyası kayıplı olarak sıkıştırılıp farklı bir formata dönüştürüldükten sonra tekrar eski haline gelmez. Yani sen bir FLAC dosyasını mp3 yaparsan sonra onu tekrar FLAC yapmak istersen kalite yine MP3 gibi olacaktır.

Resim gibi düşün, resim dosyaları sıkıştırılıp, küçültüldükten sonra tekrar büyütmek istersen ne oluyor? Piksel piksel oluyor müzikte benzer şekilde.
İnternete baya bir baktım da Youtube URL'sini kullanarak flac formatında indirebileceğim bir site bulamadım. Bulduklarım da dönüştürmedi sen nasıl yapıyorsun? Telefondan yapabileceğim bir yöntem lazım.

Oyla:

NAGİSA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih Alp Ac
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
8
YouTube zaten flac türünde ses vermiyor ama oradan indireceğiniz mp3 ü flaca çevirsenizde fark olmaz çünkü dosyanın arjinali flac degil
İnternete baya bir baktım da Youtube URL'sini kullanarak flac formatında indirebileceğim bir site bulamadım. Bulduklarım da dönüştürmedi sen nasıl yapıyorsun? Telefondan yapabileceğim bir yöntem lazım.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam Youtube üzerinden beğendiğiniz müziğin klibini hd kalitede indirin sonrasında aşağıdaki uygulama ile FLAC biçimine dönüştürün.

Oyla:
Üst Alt