Yardım Mi Music'den Çevrimiçi Müzik Dinleme Hakkında

ekhrem123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem Özbakı
Cihazım
Mi Note 2
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,
Ailenin yeni üyesiyim. Bir yardım rica edecektim sizlerden. Bir güncelleme geldi ve bu güncelleme MiMusic den çevrimiçi müzik dinleme özelliği varmış. Bir de telefonda bulunan mi forumdaki açıklamayı çeviri yaptım ve çevrimiçi müzik dinlerken altyazı olarak da takip edebiliyormuşuz. Yani en azından çeviri bu yöndeydi. Bu konular hakkında bilgisi olan var mı. Ben çevrimiçi dinlemeyi beceremedim.

kartal60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5
Konular
1
Olay bi yere gelmedi hocam tatlı tatlı konuştuk :)buarada ben mi6 eu beta 8.4 4 kullanıyorum ve benim müzik uygulaması da aynı seninkinin aynısı. kartal60 hocam sanırım farklı bi cihaz ve sürüm kullanıyor çünkü seninkinden ve benimkinden farklı.sürüm ve cihaz bilgisi işte bu yüzden önemli hocam.senin cihazla ve sürümle aynı kişiler acaba çevrimiçi dinleyebiliyor mu bunu öğrenmek lazım
Global beta son sürümü kullanıyorum hocam. Bölgeyi Hindistan yapınca çıkıyor Türkiye olunca sizinkiyle aynı oluyor.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ekhrem123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem Özbakı
Cihazım
Mi Note 2
Konular
1
Global beta son sürümü kullanıyorum hocam. Bölgeyi Hindistan yapınca çıkıyor Türkiye olunca sizinkiyle aynı oluyor.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam Hindistan yaptım ya durum aynı. Ama bu baya bir kafa kutcalar diye düşündüm ben. O yüzden hungamayı indirdim, xiaomi hesabımla giriş yaptım o şekilde dinliyorum .

Oyla:
Üst Alt