- Adım
- Mertcan
- Cihazım
- Poco X3
- Meslek
- Dondurulmuş Üni.
- Konular
- 63
Geri dönüş için teşekkürler hocamHayır gayet iyi bi şekilde yüklendi. mi8 miui 11
Geri dönüş için teşekkürler hocamHayır gayet iyi bi şekilde yüklendi. mi8 miui 11
İzinleri verdiğinizden emin olun yada öteki apk'yı deneyin hocam.Merhaba, mimoji uygulaması şu şekilde kalıyor. Ne yapmamız lazım?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Android 10 kullanıyorsanız bu yüzden olabilir onun dışında aklıma başka birşey gelmiyor, SS'de Rusça yazan yazıyı çevirip aratırsanız belki çözüme kavuşabilirsiniz.Bütün izinleri verdim 2 apk denendi ama hala aynı hata geliyor.
Teşekkür ederim. Bütün her şeyi denedim olmuyor. Sağlık olsunAndroid 10 kullanıyorsanız bu yüzden olabilir onun dışında aklıma başka birşey gelmiyor, SS'de Rusça yazan yazıyı çevirip aratırsanız belki çözüme kavuşabilirsiniz.
Hocam konuyla alakasız olacak belki ama, o şarj fontunu nasıl yapıyorsunuz yazı tipini yani, ben hangi yazı tipi uygulasam da o kısım değişmiyor cevaplarsanız sevinirim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi Moji Uygulaması çıktı isteyenler aşağıdan indirip deneyebilir.
Halen yapım aşamasında diye biliyorum ona rağmen ortalama ışık altında gayet güzel çalışıyor.
Çektiğiniz emojiyi .MP4 olarak kaydetiyor ve başkasına yollayabiliyorsunuz.
Emojiler sesli olduğu için kendi sesinizi "Kadın veya Erkek veya Orijinal" gibi ses efektleri var.
Apk boyutu site sınırını aştığı için buluta yükledim indirebilirsiniz.
Sadece Rusça
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Türkçe-İngilizce
Deneme videosu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
"Video İşleniyor" diyor. Rusçam var fakat hata ne bilemiyorumMerhaba, mimoji uygulaması şu şekilde kalıyor. Ne yapmamız lazım?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir