Yardım Mi Mix'imi Nasıl Türkçe'ye çevirebilirim

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
flash all seçeneğini seçip deneyin birde yanlız dosyalar v.s silinir yine aynı hatayı alırsanız linkte verdiğim MI flash ile deneyin.

Hemen deniyorum Hocam Allah Razı olsun

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
flash all seçeneğini seçip deneyin birde yanlız dosyalar v.s silinir yine aynı hatayı alırsanız linkte verdiğim MI flash ile deneyin.

Hocam dediklerinizi yaptım daha sonra Flash 64 biti kurdum ve denedim sonuç değişmedi yine aynı uyarıyı verdi
acaba benim telin kilidi açıktı V9 zu yükleyince kilitlendi de ondan mı olmadı ? veya neden olmuyor.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam dediklerinizi yaptım daha sonra Flash 64 biti kurdum ve denedim sonuç değişmedi yine aynı uyarıyı verdi
acaba benim telin kilidi açıktı V9 zu yükleyince kilitlendi de ondan mı olmadı ? veya neden olmuyor.

Doğru romu indirdiğnizden eminsininiz değilmi hocam linkte verdiğim rom olacak winrardan 2 kere çıkarıp c dizinine atıp kuracaksınız.

Bootloader kilidine bir bakın bakalım açıkmı değilmi Telefonu fastboot moduna alın sonra (ses kısma ve güç tuşu ile) fastboot oem device-info yazın.Device unlocked : true yazarsa bootloader kilitli değildir.False yazarsa kilitlidir.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36

Klasör isimlerini Türkçe karakter veya işaret yapmayın tek harf koy bide öyle dene ilk denediğin mi flash ile

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Doğru romu indirdiğnizden eminsininiz değilmi hocam linkte verdiğim rom olacak winrardan 2 kere çıkarıp c dizinine atıp kuracaksınız.

Bootloader kilidine bir bakın bakalım açıkmı değilmi Telefonu fastboot moduna alın sonra (ses kısma ve güç tuşu ile) fastboot oem device-info yazın.Device unlocked : true yazarsa bootloader kilitli değildir.False yazarsa kilitlidir.
Yok hocam aynı rom'u indirmemişim ve şimdi indiriyorum dışarı acil çıkacam sonra gelip deneyecem ilgi ve özverinizden dolayı tekrar teşekkür edrim sonucu size bildireceğim.

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39

@Lotus hocam yeni verdiğiniz linkteki ROM'u yükledim oldu çok şükür ama TWRP flaslayamadım 1 tame flash'ladım ama dokunmatik çalışmadı foruma baktım 2 uygulama daha yaptım olmadı bu konuda bir fikir verebilirmisiniz teşekkürler

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
@Lotus hocam yeni verdiğiniz linkteki ROM'u yükledim oldu çok şükür ama TWRP flaslayamadım 1 tame flash'ladım ama dokunmatik çalışmadı foruma baktım 2 uygulama daha yaptım olmadı bu konuda bir fikir verebilirmisiniz teşekkürler
Farklı bir twrp dosyası deneyin hocam twrp.me sitesinden indirip.

Üst Alt