Bu belayı nasıl yükleyebiliriz ben Çin room kullanıyorum bugün bir güncelleme geldi fakat bişey anlamdım bende beta kullanıcı olmak istiyorum.Buyrun Link
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bende Çin room var ben nasıl yüklerim acaba bootloader kilidi açık değil bende ki sürüm buAndroid Peı güncelliyorum. bakalım neler olucakGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Manyak gibi güncelleme bekleyenlerin çoğu maalesef ORD hastası, sizede bulaşmış... Geçmiş olsun demeyi çok isterdim ama malesef tedavisi neredeyse imkansızBen güncelledim 8.9.20 oldu . 8.9.13 de bölgeye tıkladığımda girmiyor aynı ekranı yeniliyordu şimdi düzeltilmiş ve Türkiye seçince yüz tanıma devam sıkıntı yok.
Kamerada portre moduna sanki bulanıklaştırmada biraz değişiklik olmuş gibi ama göze batan bir şey yok hatta komple sadece sistem için güncelleme gelmiş gibi.
Aslında kendimi de sizi de çok anlamıyorum bu konuda manyak gibi güncelleme beklemekten telefonun tadını çıkaramaz oldum . Mis gibi telefonum var her şeyi müthiş çalışıyor sadece aralarda bug denilen ufak problemler var ; mesela galerideyim ve tüm uygulamaları kapat diyecem kapat diyince hala galeriye geri dönüyor bu bir türlü düzeltilmedi sanki hata mı değil anlamadım gitti bence hata. hatta hata
Manyak gibi güncelleme bekleyenlerin çoğu maalesef ORD hastası, sizede bulaşmış... Geçmiş olsun demeyi çok isterdim ama malesef tedavisi neredeyse imkansız
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Resmi olarak kullanamazsınız. Eğer varsa Custom rom olarak kullanmanız mümkün olabilir.Selamlar herkese öncelikle.
Aradığım soruların cevabını bulamadım konularda . Belki de görmeşimdir . Benim cihazımda şuan global MIUI 10.0.2.0 kurulu . Saf Android P yi, MIUI arayüzü yüklü olmadan kullanabilir miyim . Kullanabiliyorsak nereden nasıl yüklerim cihaza . Bl kilidim açık değil cihazı 1 aydır kullanıyorum .
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler.Resmi olarak kullanamazsınız. Eğer varsa Custom rom olarak kullanmanız mümkün olabilir.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi