Yardım Mi Mix ön kamera simgesi kayboldu

C.A.N.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
Mi Mix
Meslek
Mühendis
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, 20 gündür ön kameramı kullanamıyorum durup dururken ön kamera simgesi gitti. Farklı kamera uygulamaları yükledim belki açar diye maalesef açmadı. Önceden LG G4 vardı bende onunda kamerası gitmişti ama 5-6 gün sonra tekrar açılmıştı. Daha doğru dürüst kullanmadan kamera gitti. Yazılımsal sorundur belki dedim bugün miui 9 yüklendi geçmedi, düzelir belki diye aklıma fabrika ayarlarına döndermek geldi ama yapmadım. Garantiye göndermekte en son isteyeceğim şey olur. Nasıl bu sorunu çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Öncelikle geçmiş olsun, herhangi bir darbe aldı mı telefon, eğer darbe veya düşme söz konusu değil ise kendiliğinden kaybolursa kamera sorunun yazılımsal olma ihtimali yüksek. Miflash ile temiz rom kurup denemek lazım. WhatsApp ile görüntülü görüşme denediniz mi kamera açılmıyor mi?

Oyla:

C.A.N.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
Mi Mix
Meslek
Mühendis
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun, herhangi bir darbe aldı mı telefon, eğer darbe veya düşme söz konusu değil ise kendiliğinden kaybolursa kamera sorunun yazılımsal olma ihtimali yüksek. Miflash ile temiz rom kurup denemek lazım. WhatsApp ile görüntülü görüşme denediniz mi kamera açılmıyor mi?
Düşme veya darbe hiç olmadı ondan eminim, WhatsApp'tan arama yapınca arka kamera açılıyor ön kamera simgesine basıyorum fakat algılamıyor.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Düşme ve darbe olmadan donanımsal bir sorun oluşması düşük bir ihtimal hocam. Cihazın kilidi açık ise bilgilerinizi yedekleyip miflash ile temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

Oyla:

C.A.N.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
Mi Mix
Meslek
Mühendis
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşme ve darbe olmadan donanımsal bir sorun oluşması düşük bir ihtimal hocam. Cihazın kilidi açık ise bilgilerinizi yedekleyip miflash ile temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
Miflash ile kurulum nasıl oluyor acaba bu konuda pek bilgili değilim telefonu temelli berbat etmiyim

Oyla:
Üst Alt