güzel bir ön inceleme olmuş. Telefonu temin edip inceleme yaptıranlara tşk ederim şimdiden.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Guaire hocamın kast ettiği Mesut Çevik'in bazı incelemelerde bu tavırları nedeniyle tam olarak objektif olamadığı... Kendisinin (üzerinde orijinal rom olmayan) bir Mi4 incelemesi bulunuyor. İzleme imkanınız olursa neden böyle bir yorum yapıldığını daha rahat anlayabilirsiniz zannediyorum.![]()
Sizin adınıza pek de kayıp sayılmaz hocamMaalesef o incelemeyi bulamadım büyük ihtimal tepkiler doğrultusunda kaldırdılar.
Sizin adınıza pek de kayıp sayılmaz hocamGuaire hocam zaten ayrıntılı açıklamaları yapmış.
Ortam şahane incelemediki cihaz bir başka neyse bu cihaz icin hangi sürüm iyidir üzerinde gelen sizce iyimidir....
NOT:İncelemede adı gecen malum şahıs benim...
Ortam şahane incelemediki cihaz bir başka neyse bu cihaz icin hangi sürüm iyidir üzerinde gelen sizce iyimidir....
NOT:İncelemede adı gecen malum şahıs benim...
valla mesut reyis olmasa idi murat gamsız hocama gönderirdim teknoseyirden günceleme yapıyorum bakalım nasıl olmuş yeni sürümİyi bir seçim yapmışsınız cihazınız gayet iyi geleceğe yönelik bir cihaz yalnız cihazın çerçevesine dikkat ederek kullanın çok çabuk kırılıyor düştüğünde.