Haber mi mix ön inceleme (donanımhaber)

Berke

Mi5 32GB White - Mi4C 32GB Black - 4X 32GB Black
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
11T Pro
Meslek
-
Konular
6
Mesut Çevik dinleyiciyi sıkmadan ve gereksiz bilgilere yer vermeden yine iyi bir şekilde cihazı tanıtmış.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Önce över sonra söver.

Yaşına aldanmayın; hiç olgun değildir. Eleştiriye karşı ergen tavrı gösterir. Bakar tepkilere; haksız olduğu ortaya çıkıyorsa ceza verip susturur.

Berke

Mi5 32GB White - Mi4C 32GB Black - 4X 32GB Black
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
11T Pro
Meslek
-
Konular
6
Ben kişiliğini bilmemde burada cihazı iyi bir şekilde tanıtmış neticede önemli olan benim için burada yaptığı sunumdur.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ben kişiliğini bilmemde burada cihazı iyi bir şekilde tanıtmış neticede önemli olan benim için burada yaptığı sunumdur.

Guaire hocamın kast ettiği Mesut Çevik'in bazı incelemelerde bu tavırları nedeniyle tam olarak objektif olamadığı... Kendisinin (üzerinde orijinal rom olmayan) bir Mi4 incelemesi bulunuyor. İzleme imkanınız olursa neden böyle bir yorum yapıldığını daha rahat anlayabilirsiniz zannediyorum. :)

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
mi4 incelemesinide biliyoruz, parayı vereni çok sever vermeyini ezer, teknoseyir dışında hiçbir siteye güvenmem objektiflik bakımından.

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Mesut çevik ve forumda ne olduğu kimin olduğu belirsiz yazar vardı apple ve iPhone u öve öve bitirmez ler tüm haberleri okumadan önce bakardim o iki şahıs ise okuma gereği duymazdim

MI 5 cihazımdan gönderildi

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Guaire hocamın kast ettiği Mesut Çevik'in bazı incelemelerde bu tavırları nedeniyle tam olarak objektif olamadığı... Kendisinin (üzerinde orijinal rom olmayan) bir Mi4 incelemesi bulunuyor. İzleme imkanınız olursa neden böyle bir yorum yapıldığını daha rahat anlayabilirsiniz zannediyorum. :)

Yurt dışında fuarda görüp ballandıra ballandıra anlatıyordu Mi3'ü, sonra Xiaomi'nin Türkiye'ye geleceğini açıkladığı dönemde karalamaya başladı. Mi4 incelemesi evlere şenlikti. Bir bunun incelemesine bakıyorsun, bir de yabancı kaynaklardakine arada dağlar kadar fark var. O ara Xiaomi gelecek diye piyasada bulunan bütün Xiaomi cihazlarını temin etmişti. Yanlış hatırlıyor olabilirim, ama Mi4'ten başka konular da olmuştu Xiaomi cihazlarıyla ilgili.

General Mobile gazları ayrı bir konu...

Bir defasında çocuğun birisi inceleme yapsın diye telefonunu göndermişti. Şimdi tam hatırlamıyorum, telefonu gönderen çocuk özel yazışmalarını göndermişti. Sonra telefonu geri istedi rezillik çıkardı.

Bir seferinde adam ucuz telefonların şarj soketi üstte olur diye bir şey uydurdu. Adama şarj soketi altta olan merdiven altı Çinli markalardan örnekler gösterdim, bir de şarj soketi üstte olan 130$'lık Redmi, 160$'lık Redmi Note ve 240$'lık Mi3'ü fotoğrafları ve fiyatlarıyla örnek olarak gösterdim. Cahil demeye getirdi, çocukça cevaplar verdi. Yurtdışı fiyatlarını söylüyormuşum ne alaka ise devil~~

Yeri gelir desteksiz atar. Meydan boş nasıl olsa, bilen adam bunun ağzının kokusunu çekmez. Eleştirene laf sokar, ukalalık yapar. Baktı rezil oluyor, ceza verir; yazılanları siler.

Tartışmaya girdiği çok kişiyi böyle cezalarla yıldırdı.

Donanımhaber ana sayfa konularında artı eksi olayının kalkması da öyle zannediyorum ki girdiği tartışmalarda aldığı eksiler, tartışmaya girdiği kişilerin aldığı artılar.

Böyle böyle bir sürü konu vardı.

Bu elemanın açtığı konulara özellikle girmiyorum. Başka hiçbir Türkçe kaynakta olmasa bile bunun söylediklerine itimat edilmez.

Mi5 incelemesi vardı, baktım Erdi yapmış, izledim. Bu yapmış olsaydı hiç bakmazdım bile.

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Yurt dışında fuarda görüp ballandıra ballandıra anlatıyordu Mi3'ü, sonra Xiaomi'nin Türkiye'ye geleceğini açıkladığı dönemde karalamaya başladı. Mi4 incelemesi evlere şenlikti. Bir bunun incelemesine bakıyorsun, bir de yabancı kaynaklardakine arada dağlar kadar fark var. O ara Xiaomi gelecek diye piyasada bulunan bütün Xiaomi cihazlarını temin etmişti. Yanlış hatırlıyor olabilirim, ama Mi4'ten başka konular da olmuştu Xiaomi cihazlarıyla ilgili.

General Mobile gazları ayrı bir konu...

Bir defasında çocuğun birisi inceleme yapsın diye telefonunu göndermişti. Şimdi tam hatırlamıyorum, telefonu gönderen çocuk özel yazışmalarını göndermişti. Sonra telefonu geri istedi rezillik çıkardı.

Bir seferinde adam ucuz telefonların şarj soketi üstte olur diye bir şey uydurdu. Adama şarj soketi altta olan merdiven altı Çinli markalardan örnekler gösterdim, bir de şarj soketi üstte olan 130$'lık Redmi, 160$'lık Redmi Note ve 240$'lık Mi3'ü fotoğrafları ve fiyatlarıyla örnek olarak gösterdim. Cahil demeye getirdi, çocukça cevaplar verdi. Yurtdışı fiyatlarını söylüyormuşum ne alaka ise devil~~

Yeri gelir desteksiz atar. Meydan boş nasıl olsa, bilen adam bunun ağzının kokusunu çekmez. Eleştirene laf sokar, ukalalık yapar. Baktı rezil oluyor, ceza verir; yazılanları siler.

Tartışmaya girdiği çok kişiyi böyle cezalarla yıldırdı.

Donanımhaber ana sayfa konularında artı eksi olayının kalkması da öyle zannediyorum ki girdiği tartışmalarda aldığı eksiler, tartışmaya girdiği kişilerin aldığı artılar.

Böyle böyle bir sürü konu vardı.

Bu elemanın açtığı konulara özellikle girmiyorum. Başka hiçbir Türkçe kaynakta olmasa bile bunun söylediklerine itimat edilmez.

Mi5 incelemesi vardı, baktım Erdi yapmış, izledim. Bu yapmış olsaydı hiç bakmazdım bile.
Erdi gayet güzel anlatıyor artısı eksisini onu dinlemek daha çok hoşuma gidiyor. bir keresinde periskopta yakalamış idim sorulara gayet iyi cevap veriyordu

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Erdi gayet güzel anlatıyor artısı eksisini onu dinlemek daha çok hoşuma gidiyor. bir keresinde periskopta yakalamış idim sorulara gayet iyi cevap veriyordu

Her şey bir yana Erdi olgun, komplekssiz bir insan. Kendisine abuk sabuk laf söyleyene bile efendice karşılık veriyor.

Mobilite'yi seyrederdim Erdi ile Ender varken. Sonra Ender'in yerini Mesut alınca bıraktım.

Ben de @mendocino_610 gibi Teknoseyir incelemelerini beğeniyorum.http://forum.miuiturkiye.net/uyeler/mendocino_610.4227/

Üst Alt