güzel bir ön inceleme olmuş. Telefonu temin edip inceleme yaptıranlara tşk ederim şimdiden.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Ben kişiliğini bilmemde burada cihazı iyi bir şekilde tanıtmış neticede önemli olan benim için burada yaptığı sunumdur.
Guaire hocamın kast ettiği Mesut Çevik'in bazı incelemelerde bu tavırları nedeniyle tam olarak objektif olamadığı... Kendisinin (üzerinde orijinal rom olmayan) bir Mi4 incelemesi bulunuyor. İzleme imkanınız olursa neden böyle bir yorum yapıldığını daha rahat anlayabilirsiniz zannediyorum.![]()
Erdi gayet güzel anlatıyor artısı eksisini onu dinlemek daha çok hoşuma gidiyor. bir keresinde periskopta yakalamış idim sorulara gayet iyi cevap veriyorduYurt dışında fuarda görüp ballandıra ballandıra anlatıyordu Mi3'ü, sonra Xiaomi'nin Türkiye'ye geleceğini açıkladığı dönemde karalamaya başladı. Mi4 incelemesi evlere şenlikti. Bir bunun incelemesine bakıyorsun, bir de yabancı kaynaklardakine arada dağlar kadar fark var. O ara Xiaomi gelecek diye piyasada bulunan bütün Xiaomi cihazlarını temin etmişti. Yanlış hatırlıyor olabilirim, ama Mi4'ten başka konular da olmuştu Xiaomi cihazlarıyla ilgili.
General Mobile gazları ayrı bir konu...
Bir defasında çocuğun birisi inceleme yapsın diye telefonunu göndermişti. Şimdi tam hatırlamıyorum, telefonu gönderen çocuk özel yazışmalarını göndermişti. Sonra telefonu geri istedi rezillik çıkardı.
Bir seferinde adam ucuz telefonların şarj soketi üstte olur diye bir şey uydurdu. Adama şarj soketi altta olan merdiven altı Çinli markalardan örnekler gösterdim, bir de şarj soketi üstte olan 130$'lık Redmi, 160$'lık Redmi Note ve 240$'lık Mi3'ü fotoğrafları ve fiyatlarıyla örnek olarak gösterdim. Cahil demeye getirdi, çocukça cevaplar verdi. Yurtdışı fiyatlarını söylüyormuşum ne alaka ise
Yeri gelir desteksiz atar. Meydan boş nasıl olsa, bilen adam bunun ağzının kokusunu çekmez. Eleştirene laf sokar, ukalalık yapar. Baktı rezil oluyor, ceza verir; yazılanları siler.
Tartışmaya girdiği çok kişiyi böyle cezalarla yıldırdı.
Donanımhaber ana sayfa konularında artı eksi olayının kalkması da öyle zannediyorum ki girdiği tartışmalarda aldığı eksiler, tartışmaya girdiği kişilerin aldığı artılar.
Böyle böyle bir sürü konu vardı.
Bu elemanın açtığı konulara özellikle girmiyorum. Başka hiçbir Türkçe kaynakta olmasa bile bunun söylediklerine itimat edilmez.
Mi5 incelemesi vardı, baktım Erdi yapmış, izledim. Bu yapmış olsaydı hiç bakmazdım bile.
Erdi gayet güzel anlatıyor artısı eksisini onu dinlemek daha çok hoşuma gidiyor. bir keresinde periskopta yakalamış idim sorulara gayet iyi cevap veriyordu
MI 5 cihazımdan gönderildi