Satış Mi Mix 4GB/128GB 2750TL + Mi 5s Plus 6GB/128GB 1750TL

kocabasoglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
H. Cemal
Cihazım
Xaomi
Konular
0
Ozelden de genelden de DartLuca ya ulasmak mumkun olmadı. Yeni yila eski telefonla girdik.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DarthLuca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokcen
Cihazım
Xperia Z5
Konular
1
yaşadığım bazı talihsiz olaylar sebebi ile telefonlar ile ilgilenme fırsatım olmadı. Mesaj gönderenlerede geri dönüş yapamadım kusura bakmayın.

Türkiye'ye döndüğümde satışa devam edeceğim, eğer denk gelirsem beyaz Mi Mix'de almayı planlıyorum ayrıca fazla talep olması halinde daha fazla cihazda alabilirim. Fiyat konusunda şu an herhangi birşey diyemiyorum, yarın Hong Kong piyasasındaki fiyatlara bakıp, doviz kuruna göre güncelleme yapma ihtimalim olabilir, tekrar yazıp bilgi veirim

farbi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
XİAOMİ Mİ6
Konular
1
yaşadığım bazı talihsiz olaylar sebebi ile telefonlar ile ilgilenme fırsatım olmadı. Mesaj gönderenlerede geri dönüş yapamadım kusura bakmayın.

Türkiye'ye döndüğümde satışa devam edeceğim, eğer denk gelirsem beyaz Mi Mix'de almayı planlıyorum ayrıca fazla talep olması halinde daha fazla cihazda alabilirim. Fiyat konusunda şu an herhangi birşey diyemiyorum, yarın Hong Kong piyasasındaki fiyatlara bakıp, doviz kuruna göre güncelleme yapma ihtimalim olabilir, tekrar yazıp bilgi veirim
Arkadaşım mi 5s 128 gb siyah ve mi 5s 64 gb siyah olanlara güncel fiyat verebilirsen sevinirim.Forumdakiler sanırım doların yüksek olduğu zamanki alınan telefon fiyatları.

batyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Galaxy s2
Konular
0
mi5s benimde takibimde umarım en kısa sürede temin edilir

DarthLuca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokcen
Cihazım
Xperia Z5
Konular
1
Arkadaşım mi 5s 128 gb siyah ve mi 5s 64 gb siyah olanlara güncel fiyat verebilirsen sevinirim.Forumdakiler sanırım doların yüksek olduğu zamanki alınan telefon fiyatları.

Mi 5s yok elimde, sadece Mi 5s Plus 6GB/128GB Siyah var ve fiyatı 1750TL.

DarthLuca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokcen
Cihazım
Xperia Z5
Konular
1
mi5s benimde takibimde umarım en kısa sürede temin edilir

Elimde hiçbir zaman 2-3 adetten fazla telefon olmuyor, Türkiyede kaldığım zaman zaten kısıtlı, o yüzden bütün vaktimi telefon satışı ile geçirmemek adına az miktarda telefon oluyor elimde. Mi 5s almayı planlamıyorum

farbi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
XİAOMİ Mİ6
Konular
1
Elimde hiçbir zaman 2-3 adetten fazla telefon olmuyor, Türkiyede kaldığım zaman zaten kısıtlı, o yüzden bütün vaktimi telefon satışı ile geçirmemek adına az miktarda telefon oluyor elimde. Mi 5s almayı planlamıyorum
DarthLuca hocam satıcı sizsiniz karar sizin ama 5s ile 5s plus tercihinizi gözden geçirin bence. Alıcılar hep uygun fiyatlı 5s bekliyor.

voyager_71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
mi 5s plus
Konular
0
note 2 ne kadara geliyor acaba