Yardım Mı Mix 3 Kulaklık Ses Kalitesi

AknBrk07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2.2.0 PEEMIXM
Telefon Modeli
Mı Mix 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi akşamlar dilerim. Yaklaşık 1.5 ay önce Mı Mix 3 modelini hepsiburada üzerinden satın aldım. Her konuda memnun kaldım telefondan ancak kulaklık ses kalitesi önceki telefonum olan 6s den daha kötü gibi geldi bana root atıp ses kalitesini arttırabiliceğimi biliyorum ancak garantiden çıkıp çıkmaması konusunda kararsız kalıyorum bu yüzdende size danışmak istedim teşekkürler şimdiden

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Bende Spotify ile güzel sonuç alıyorum
İndirdiginiz mp3ler kalitesizdir muhtemelen. Poweramp ses isleme konusunda cok iyi. Ekolayzer ayarlarini da yaptiniz mi muthis oluyor.. spotifyden gelen kalite yuksek bile olsa ses cok kotu, boş geliyor bana. Ekolayzer yok. Ama harici bir ekolayzer yukleyince veya viper4android falan yukleyince spotify de baya iyi sonuc veriyor

Oyla:

AknBrk07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
2
İndirdiginiz mp3ler kalitesizdir muhtemelen. Poweramp ses isleme konusunda cok iyi. Ekolayzer ayarlarini da yaptiniz mi muthis oluyor.. spotifyden gelen kalite yuksek bile olsa ses cok kotu, boş geliyor bana. Ekolayzer yok. Ama harici bir ekolayzer yukleyince veya viper4android falan yukleyince spotify de baya iyi sonuc veriyor
S7 edge varken viper4android i yüklediğimde çok güzel oluyordu haklısın flac formatında bir kaç müzik vardı onları Poweramp da dinlediğimde baya fark etti yinede

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Beyler rock ve rap gibi tür şarkılar için nasıl ekolayzır kullanıyosunuz taktik versenize lütfen

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Beyler rock ve rap gibi tür şarkılar için nasıl ekolayzır kullanıyosunuz taktik versenize lütfen
Rock metal tarzinda resimdeki gibi. Kulakliga gore ufak oynamalar gerekiyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190327-233240_Poweramp.png
    Screenshot_20190327-233240_Poweramp.png
    145,2 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Gördüğüm herkes v yapıyor ama bir benim hoşuma gitmedi bu herhalde ya
Genelde rock tarzi icin v kullaniliyor. Ses muhendisi bir tanidik vardi ben kucukken ondan etkilenmis olabilirim :D O da v ayarlardi genelde. Sonra öyle alistim sanirim.
Yalniz sunu da belirtmek gerek. V nin basi ve sonu en yukarida degil ve tam bir v degil. Ozellikle en bastan ve en sondan 2-3 tanesinin milimlik ayari cok fark yaratiyor. Kulakliktan kulakliga da degisiyor. Mesela baska bir kulaklikta sondan ikisini ayni seviyeye, sondan ucuncuyu biraz altina koyuyordum. Yukaridaki ayar yabanci metal muzik icin. Mesela sebnem ferah, emre aydin da veya turkce pop/slow da ayari biraz degistirmek gerekiyor. (Ben degistirmeye useniyorum :) ) cunku Turkce muzikte vokal ön planda
Yandaki bas ve tiz ayarlari da duruma gore ayarlaniyor.
Öte yandan muzik bir zevk oldugu icin herkesin ekolayzer ayari farklidir :) muzik turune gore de degisir. Rock muzikte aslinda sag taraf biraz daha yukarida olur. Gitarin sesini ön plana cikarmak icin. Ben butun enstrumanlari asagi yukari ayni seviyede duymayi ve vokali biraz geri atmayi seviyorum.
Son bir tavsiye olarak hazir akolayzer ayarlarindan kulagina en iyi geleni secebilir ve onun uzerinde oynamalar yapabilirsin. Bu daha uygun olacaktir. Ben genelde yeni bir muzik calarda jazz veya bass&tiz secer uzerinde oynarim. Bu senin icin dance olur trans olur vs. Deneme yanilma yontemi :)

Son düzenleme:
Oyla:

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
V tipi kullanıyordum, şimdi bunu deniyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt