Yardım Mı Mix 3 Kulaklık Ses Kalitesi

AknBrk07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2.2.0 PEEMIXM
Telefon Modeli
Mı Mix 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi akşamlar dilerim. Yaklaşık 1.5 ay önce Mı Mix 3 modelini hepsiburada üzerinden satın aldım. Her konuda memnun kaldım telefondan ancak kulaklık ses kalitesi önceki telefonum olan 6s den daha kötü gibi geldi bana root atıp ses kalitesini arttırabiliceğimi biliyorum ancak garantiden çıkıp çıkmaması konusunda kararsız kalıyorum bu yüzdende size danışmak istedim teşekkürler şimdiden

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Garanti firması nedir? Delta bu gibi durumlarda garanti ile ilgili sorun yaratmıyor.

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Ritzy'nin root politikası ile ilgili bilgim yok, siteleri üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Belki açıklayıcı bir metin vardır. Ancak garantilik bir durum olduğunda rootu kaldırıp sorunsuz gönderebilirsiniz diye düşünüyorum. Sıkıntı olacak bir durum değil.

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Yalnız bende mi 8 ve htc 10 var. Ses konusunda kulaklık çıkış kalitesi olarak mi 8 daha iyi geldi bana. Mix 3 de mi 8 ile auni ses cipini kullanıyor diye biliyorum
İbasso it01 kulaklık ile çok güzel keyif alıyorum

Oyla:

AknBrk07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yalnız bende mi 8 ve htc 10 var. Ses konusunda kulaklık çıkış kalitesi olarak mi 8 daha iyi geldi bana. Mix 3 de mi 8 ile auni ses cipini kullanıyor diye biliyorum
İbasso it01 kulaklık ile çok güzel keyif alıyorum
Sennheiser CX 3.00 modeli var bendede hocam belkide kulaklığı değiştirdiğim zaman daha iyi keyif alabilirim

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Sennheiser CX 3.00 modeli var bendede hocam belkide kulaklığı değiştirdiğim zaman daha iyi keyif alabilirim

Evet ses çıkışı ve ses alışında iPhone çok kaliteli o yüzden sorun kulaklıkla alakalı değil diye düşünüyorum. Poweramp uygulamasını kullanabilirsiniz bı nebze daha kaliteli denebilir

Oyla:

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Hocam Mi 8 cihazımda müzik için Play Store üzerindeki Poweramp uygulamasını kullanıyorum. Xiaomi'nin stock müzik uygulamasına göre çok daha kaliteli bir yazılım. İsterseniz bir deneyin derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ses çıkışı ve ses alışında iPhone çok kaliteli o yüzden sorun kulaklıkla alakalı değil diye düşünüyorum. Poweramp uygulamasını kullanabilirsiniz bı nebze daha kaliteli denebilir
Hocam aynı anda aynı uygulamayı önermişiz, mesajınızı görmeden yazmıştım :D

Oyla:

AknBrk07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spotify ile müzik dinliyorum genelde ama Poweramp ile deneyeyim birde teşekkürler

Oyla:
Üst Alt