- Adım
- bugra
- Cihazım
- mi mix 3
- Konular
- 1
Merhabalar,
Telefonun hem ön hem arka kamerasına ulaşamıyorum.
Direk uygulamayı kapatıp aşağıdaki hata kodunu veriyor.
Donanımsal sıkıntısı olduğunu düşünüyordum ancak garip bir şekilde WhatsApp üzerinden fotoğraf cekebiliyorum.
Forumdaki gcam APK sini ve başka kamera uygulamalarınida kurup denedim sorund duzelmedi
Fabrika ayarlarına döndüm duzelmedi
Hard reset attım duzelmedi.
En son MIUI güncellemesini denedim ( yaklaşık 2 GB boyutlu olan) onda da duzelmedi. Suanki versiyon 10.3.1.0 PEEMİXM gözükmekte.
Önerisi olan var mı?
java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'void com.android.camera.module.BaseModule.updatePreviewSurface()' on a null object reference
at com.android.camera.Camera.updateSurfaceState(Camera.java:1532)
at com.android.camera.ui.V6CameraGLSurfaceView.onSurfaceCreated(V6CameraGLSurfaceView.java:152)
at android.opengl.GLSurfaceView$GLThread.guardedRun(GLSurfaceView.java:1539)
at android.opengl.GLSurfaceView$GLThread.run(GLSurfaceView.java:1270)
Telefonun hem ön hem arka kamerasına ulaşamıyorum.
Direk uygulamayı kapatıp aşağıdaki hata kodunu veriyor.
Donanımsal sıkıntısı olduğunu düşünüyordum ancak garip bir şekilde WhatsApp üzerinden fotoğraf cekebiliyorum.
Forumdaki gcam APK sini ve başka kamera uygulamalarınida kurup denedim sorund duzelmedi
Fabrika ayarlarına döndüm duzelmedi
Hard reset attım duzelmedi.
En son MIUI güncellemesini denedim ( yaklaşık 2 GB boyutlu olan) onda da duzelmedi. Suanki versiyon 10.3.1.0 PEEMİXM gözükmekte.
Önerisi olan var mı?
java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'void com.android.camera.module.BaseModule.updatePreviewSurface()' on a null object reference
at com.android.camera.Camera.updateSurfaceState(Camera.java:1532)
at com.android.camera.ui.V6CameraGLSurfaceView.onSurfaceCreated(V6CameraGLSurfaceView.java:152)
at android.opengl.GLSurfaceView$GLThread.guardedRun(GLSurfaceView.java:1539)
at android.opengl.GLSurfaceView$GLThread.run(GLSurfaceView.java:1270)