Weys Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım İstanbul Cihazım Mi mix 2s Yaş 45 Konum İstanbul Katılım 31 Mayıs 2019 Konular 2 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 31 Mayıs 2019 #1 Selam arkadaşlar bende mi mix 2s var kayıtsız sanırım IMEI tamiri olmuyor beraber pasaport kaydı yapacağım arkadaş arıyorum
Selam arkadaşlar bende mi mix 2s var kayıtsız sanırım IMEI tamiri olmuyor beraber pasaport kaydı yapacağım arkadaş arıyorum
system Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım murat Cihazım Mİ 8 Meslek Oto müzik Konum istanbul Katılım 5 Kasım 2016 Konular 43 Mesajlar 847 Tepkime puanı 378 Puanları 78 31 Mayıs 2019 #2 Weys' Alıntı: Selam arkadaşlar bende mi mix 2s var kayıtsız sanırım IMEI tamiri olmuyor beraber pasaport kaydı yapacağım arkadaş arıyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hocam, kayıt işi bitti diye biliyorum ben. Kendi pasaportuna kayıt ettirebilirsin artık sadece. Oyla: Oyla 0 Downvote
Weys' Alıntı: Selam arkadaşlar bende mi mix 2s var kayıtsız sanırım IMEI tamiri olmuyor beraber pasaport kaydı yapacağım arkadaş arıyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hocam, kayıt işi bitti diye biliyorum ben. Kendi pasaportuna kayıt ettirebilirsin artık sadece.