Yardım Mi mix 2S Netflix HD sorunu

Hasan2815

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
.
Cihazım
Mi mix 2s
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v11
Telefon Modeli
Mi Mix 2S
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar. Netflix üyeligi aldık lakin benim Mix 2s hd oynatmiyor. Baktigim kadari ile L1 sertifikası yokmus cihazin L3 varmis. Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba. Eger çözülmiyen bir şey ise telefonu satacagım o kadar para verdik ve izleyemioruz şaka gibi. Yardım ederseniz sevinirim.

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Merhaba arkadaşlar. Netflix üyeligi aldık lakin benim Mix 2s hd oynatmiyor. Baktigim kadari ile L1 sertifikası yokmus cihazin L3 varmis. Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba. Eger çözülmiyen bir şey ise telefonu satacagım o kadar para verdik ve izleyemioruz şaka gibi. Yardım ederseniz sevinirim.
Hocam sizinki yine iyi ben de netflix 15001 hata kodu verip hiç bağlanmıyor mi 9 kullanıyorum mecbur dizillaya devam edicem ;(

Oyla:

Hasan2815

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
.
Cihazım
Mi mix 2s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizinki yine iyi ben de netflix 15001 hata kodu verip hiç bağlanmıyor mi 9 kullanıyorum mecbur dizillaya devam edicem ;(
Hocam bu çok lanet bir şey ya tv de sorun yok. Ama telde izlemek istiyorum onda da yapamioruz. Xiaomi yi severim ama sırf şu muhabbet yüzünden satacagim baska bir telefin alacagim. Amiral gemisi aldik zamaninda rahat ederiz die. Soeun yasioruz resmen.

Oyla:
Üst Alt