Peki program ismi alabilir miyim tavsiye ettiğiniz veya kullandığınız var mıdır ?
Hocam ben 9.2.2.0 den gayet memnunum. Şikayet edebileceğim tek husus telefonla konuşurken bazen karşıya kısık ses gitmesi. Şu an fazla problem teşkil etmiyor ama ileride sıkıntılar çoğalırsa farklı bir yol izleyebilirim. Sizce bu problem yazılım kaynaklı mıdır? Bir de cihazıma gelen 9.2.3.0 güncelemesini kurmamı tavsiye edersiniz yoksa 9.2.2.0 ile devam etmemi mi? Eğer memnun kalmazsam geriye nasıl dönüş yapılır bilmiyorum açıkçası telefonla fazla oynamak istemiyorum.beta romlar adı üstünde geliştirilme içinde olan önizleme romları stabile hazırlık romları ama bazı cihazlarda stabilden daha iyi çalıştıgıda oluyor en nihayetinde rom bunlarda geliştirici romları vs de var.
aslında bu beta romlar her firmada var ama xiaomiyi diğerlerinden ayıran bu beta romlar diğer firmalarda geliştiricilere verilirken xiaomide herkese sunuluyor isteyen kurabilir diye ama adı üstünde beta rom daha tamamlanmamış kararsız sürüm. kararlı romda adı üstünde kararlı olması gereken rom ama onlardada yazılımsal hatalar olabiliyor dogal olarak
9.2.3.0 ın eski hataları vardı ama sonradan birdaha çıkmış bne kullanamadım onu onda aynı hatalar yoktur mesela
Cihazınız hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın
Global roma geçiş için iki method var. Yedeklerinizi aldıktan sonra;
1- Güncelleyici ile yükleme; eğer cihazda china stable yüklüyse global stable rom indirip güncelleyici ile yüklemeyi deneyebilirsiniz.(Güncelleme doğrulanamıyor hatası verip yüklenmeyebilir)
2- "*Tavsiye edilen yöntem*" Mi flash ile yükleme; bootloader kilidini kaldırdıktan sonra (bootloader kilidi kaldırma) cihazınıza ait fastboot romunuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirip, Mi flash ile Clean All seçeneğini seçerek yükleyebilirsiniz. Mi Flash için buraya ve fastboot rom yükleme rehberi için buraya bakabilirsiniz.(modeller farklı olsada yapılan işlemler aynıdır)
* Xiaomi Tool ile bootloader kilidini açmadan rom kurmayı deneyebilirsiniz.
[doublepost=1510567699,1510567202][/doublepost]
-Bazı kullanıcılara ota yolu ile dağıtılan ve henüz yayınlanmamış olan mi mix 2 resmi miui 9 sürümüdür, yaşayacağınız tek olumsuz şey; güncelleme doğrulanamıyor hatası verir yükleyemezsiniz, işlemlere başlamadan önce mutlaka yedek almalısınız.
-Rica ederim hocam, sıkıntı yok