Bu şekilde güncellediğimizde bilgiler gidermi acaba
beyler bi bug da bana denk geldi
mi band 2 de aramayı göstermeyi aktif etmiştim forumdaki uygulama ile biri aradığında telefonu açtığım halde sürekli kolumda titremeye devam ediyor
miui 10 ile yazılım arasında bi uyuşmazlık mevcut.
Her zaman siz önce önleminizi almalısınız. Güncelleyici ile rom yüklerken bilgiler gitmez. Ama aksi birşey olur, bilgileriniz gitmek zorunda kalır. bunu bilemezsiniz. Bu yüzden öenmli birşeyleriniz varsa mutlaka yedeklerinizi alınız.Bu şekilde güncellediğimizde bilgiler gidermi acaba
Bu durum bende de var. Ayrıca her zaman da bildirim gelmiyor. Ama ben henüz Miui10'a geçmedim. 9.6.1.0'dayım. Butona uzun basınca duruyor ama çağrıyı da kapatıyor
Amazfit ile birlikte kullandığım için çakışma oluyor diye düşünüyordum. Demek değilmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her zaman siz önce önleminizi almalısınız. Güncelleyici ile rom yüklerken bilgiler gitmez. Ama aksi birşey olur, bilgileriniz gitmek zorunda kalır. bunu bilemezsiniz. Bu yüzden öenmli birşeyleriniz varsa mutlaka yedeklerinizi alınız.
Evet, telefondan kapatsanız bile band titremeye devam ediyor.kapattigim halde hala titriyor bide arama kapali ama tekrardan mi banddanda cagriyi reddetmem gerekiyor
Evet bana da geldi.yaklaşık 1 saat önce OTA dan güncelleme geldi güncelleme yaptım. inşallah iyi çıkar